Andreea Raicu: „Îi mulţumesc lui Dumnezeu că n-am primit un copil până acum”

De: Cătălina Matei / 22.07.2016, 15:47
Andreea Raicu:
Andreea Raicu s-a schimbat foarte mult în ultimul timp, a devenit mai încrezătoare şi a scăpat de anumite frici care o împiedicau să se bucure de viaţă.

Vedeta de televiziune a ajuns la concluzia că îşi doreşte să devină mămică, însă nu este scopul vieţii ei. Recunoaşte că până acum nu a fost pregătită să crească un copil.

Andreea Raicu s-a îndrăgostit. El e noul iubit! – FOTO

„Este o dorinţă să devin mamă, dar nu este scopul vieţii mele. Şi sunt ferm convinsă că atunci când voi avea contextul potri­vit se va întâmpla. Când faci un copil, nu-l faci pentru că aşa trebuie, că-ţi cere societatea. Sau că trece timpul şi n-ai să mai poţi să-l faci. Multe femei sunt aşa: „Mă simt neîmplinită, trebuie să fac un copil“. Sau: „Căsătoria mea nu merge, trebuie să facem un copil“.

Momente cumplite! Andreea Raicu: „Viaţa devenise un calvar. Îmi doream să dispar!„

Un copil îl faci când simţi. Copilul nu-l fac pentru mine, ci-l fac pentru el. Trebuie să-i ofer lucrurile de care are nevoie. Şi de un mediu stabil. În primul rând, trebuie să fii echilibrat tu, ca om, înainte. Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că n-am primit un copil până acum, n-aş fi ştiut să-l cresc. Aş fi avut multe frici, tot felul de complexe şi lucruri pe care le-am moştenit. Cred că acum aş putea să-l cresc într-un mod liber, aşa încât să se poată dezvolta singur fără să aibă ideile şi condiţionările mele”, a declarat Andreea Raicu într-un interviu pentru revista OK!