Antena 1 lansează show-ul „Dancing on Ice – Vis  în doi”

De: Ana Obretin / 20.01.2022, 16:04
Antena 1 lansează show-ul

Antena 1 pregătește pentru această primăvară „Dancing on Ice – Vis în doi”, o emisiune de tip concurs în care vedetele vor concura pe gheață, în ritm de dans, alături de patinatori profesioniști.

Formatul „Dancing on Ice” se bucură de un real succes la nivel internațional, fiind unul dintre cel mai bine cotate show-uri de prime-time din Marea Britanie și alte opt țări, precum Italia și Chile.

Nouă celebrități vor accepta provocarea și vor patina în direct, în fiecare săptămână, cu partenerii lor profesioniști, încercând să impresioneze atât juriul, cât și telespectatorii. Ringul de dans al emisiunii va găzdui perechi hotărâte să arate că sunt în stare să muncească până la epuizare pentru a oferi dansuri memorabile pentru visuri ce merită a fi împlinite.

Săptămânal, fiecare cuplu va ridica spectacolul la un alt nivel printr-o coregrafie care va impune atât mișcări de bază ale dansului pe gheață, cât și elemente artistice. Muzică, culoare, costume fabuloase și coregrafii spectaculoase, toate acestea vor face parte din emisiunea concurs „Dancing on Ice – Vis în doi”, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

CITEȘTE ȘI: Al treilea sezon al serialului „Adela”, din 27 ianuarie, la Antena 1

Chef Iosif Ștefănescu și Marius Tudosiei sunt coprezentatorii „Chefi fără limite”, la Antena 1

Foto: Antena 1