Anthony Hopkins sărbătorește 45 de ani fără alcool cu un mesaj plin de speranță

De: Ana Obretin / 30.12.2020, 12:06
Anthony Hopkins sărbătorește 45 de ani fără alcool cu un mesaj plin de speranță

Veteranul actor britanic Anthony Hopkins a marcat împlinirea a 45 de ani de când nu mai consumă alcool cu un mesaj plin de speranță pentru cei care se luptă cu dependența.

“Astăzi este ziua de mâine de care ai fost atât de îngrijorat ieri”, le-a transmis actorul premiat cu Oscar celor afectați de dependența de diverse substanțe, în special fanilor săi mai tineri.

Actorul a publicat un mesaj video de un minut pe platforma de socializare Twitter în care și-a oferit sfaturile și sprijinul. După ce a recunoscut că anul 2020 a fost unul extrem de dificil pentru foarte mulți oameni, vedeta de film și televiziune a spus: „Acum 45 de ani, am primit un apel de trezire. Mă îndreptam spre dezastru consumând extrem de mult alcool. Am primit un mic mesaj care spunea: ‘Vrei să trăiești sau să mori?’. Și am vrut să trăiesc”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anthony Hopkins (@anthonyhopkins)

Hopkins a mărturisit că a avut zile dificile și uneori „îndoieli”, dar le-a transmis celor care se luptă cu această problemă să fie puternici. “Nu renunțați, pur și simplu continuați să luptați, fiți îndrăzneți și forțe puternice vă vor veni în ajutor”, a spus starul, care, pe 31 decembrie, va împlini 83 de ani.

În pofida vârstei înaintate, actorul continuă să apară în filme. Cel mai recent film al său, „The Father”, de Florian Zeller, va fi lansat în februarie 2021.

Actorul a făcut furori în timpul pandemiei, când s-a autoizolat împreună cu motanul său Niblo. Hopkins a postat pe rețelele de socializare diverse clipuri în care îi cântă felinei la pian.

CITEȘTE ȘI: Kevin Bacon le-a dedicat caprelor sale hitul “Creep” al celor de la Radiohead

FOTO: Profimedia