Kevin Bacon le-a dedicat caprelor sale hitul “Creep” al celor de la Radiohead

De: Loredana Toma / 29.12.2020, 18:47
Kevin Bacon le-a dedicat caprelor sale hitul “Creep” al celor de la Radiohead

Când te gândeai că le-ai văzut pe toate în 2020, ei bine, un Kevin Bacon cântând la chitară, pentru caprele sale de companie, varianta acustică a hitului „Creep” (Radiohead) nu era pe lista ta de ciudățenii.  Actorul american a publicat pe rețeaua de socializare online Instagram un videoclip în care cântă înconjurat de doi iezi care se joacă nestingheriți cu cămașa sa și care, evident, „îi ascultă dedicația muzicală”.

“Iezii au insistat să le cânt, așa că a trebuit să încerc”, a mărturisit actorul premiat cu un Glob de Aur.

Bacon a publicat o explicație potrivit căreia iezii au vrut ca el să cânte, dar “el nu consideră că acesta este un gest potrivit”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kevin Bacon (@kevinbacon)

Actorul a mai avut astfel de momente “specifice carantinei”
Coverul după piesa “Creep” nu este singura ciudățenie lansată pe internet de Bacon. în timpul carantinei. În luna august, starul a lansat “din greșeală” un tutorial despre cum își prepară el mango dimineața. Actorul vorbea în șoaptă pentru că soția sa încă dormea.

Pe la începutul anului, Kevin Bacon spunea că ar accepta imediat să joace rolul lui Joe Exotic din producția “Tiger King”, dacă ar avea ocazia. “I-am spus soției mele că este un show excelent, cu genul de personaje care mi se cere și mie să le joc”, a explicat Bacon, care este căsătorit cu actrița Kyra Sedgwick. În plus, o dorință de-a sa este să ajungă să joace într-un proiect Marvel: „N-am avut multe ocazii să intru în universul Marvel”.

CITEȘTE ȘI: Actrița Isla Fisher explică ce înseamnă o căsnicie cu Borat

FOTO: Profimedia