Anthony Mackie va juca în filmul Marvel „Captain America 4”

De: Nicoleta Lepădatu / 19.08.2021, 12:38
Anthony Mackie va juca în filmul Marvel „Captain America 4”

Anthony Mackie va prelua rolul principal în următorul film Marvel „Captain America 4”, conform publicației deadline.

Anthony Mackie a încheiat un contract pentru a purta scutul de super-erou din „Captain America 4”.  Studiourile Marvel ale lui Kevin Feige păstrează detaliile bine ascunse și nu este clar dacă filmul îl va avea în distribuție și pe Sebastian Stan, care a jucat alături de Mackie în extrem de bine primita producție Marvel Studios Disney +  „The Falcon and the Winter Soldier.

Titlul neoficial indică faptul că acesta este rolul principal al lui Mackie și este un moment excepțional în carieră pentru actorul educat în Juilliard, care a fost sclipitor în fiecare film în care a apărut. Mackie a jucat rolul Falcon în cinci filme Marvel, începând cu „Captain America: The Winter Soldier”, celelalte fiind „Ant-Man”, „Captain America: Civil War”, „Avengers: Infinity War” și „Avengers: Endgame”.

„Captain America 4” va avea scenariul scris de scriitorul și creatorul Malcolm Spellman, care a fost scenarist și pentru „The Falcon și Winter Soldier, salături de Dalan Musson. Încă nu a fost desemnat un regizor pentru filmul în care va juca Mackie.

Rolul să în „Captain America 4” s-ar putea să nu fie surprinzătoare, având în vedere cum a evoluat acțiunea din „The Falcon and the Winter Soldier, care s-a concetrat în jurul supereroului care a preluat mantra după Steve Rogers (Chris Evans).

În afara de producțiile Marvel, Anthony Mackie a interpretat rolul lui Tupac Shakur în „Notorious‟, din 2009 și a fost nominalizat la Premiul Independent Spirit pentru cel mai bun actor în rol secundar, pentru interpretarea sa din „The Hurt Locker. De asemenea, a jucat alături de John Boyega și Will Poulter în „Detroit‟, din 2017.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Marvel Comics dezvăluie un nou erou gay “Captain America”