Anya Taylor-Joy, Robert De Niro, Chris Rock, într-un proiect secret al regizorului David O. Russell

De: Loredana Toma / 15.01.2021, 12:06
Anya Taylor-Joy, Robert De Niro, Chris Rock, într-un proiect secret al regizorului David O. Russell

Anya Taylor-Joy, Robert De Niro, Chris Rock și Mike Myers sunt câteva dintre marile nume care se vor întâlni pe același platou de filmare, pentru un proiect secret al regizorului David O. Russell. Viitorul film nu are încă un titlu stabilit, iar scenariul este după o idee originală a lui Russell. Anterior, au mai fost anunțați în distribuție actorii Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Rami Malek și Zoe Saldana, cărora li se alătură acum Timothy Olyphant, Michael Shannon, Andrea Riseborough, Matthias Schoenaerts și Alessandro Nivola.

Acesta este o distribuție uimitoare, însă regizorul, nominalizat de cinci ori la Oscar, este cunoscut pentru astfel de lucruri. În plus, filmele sale le aduc actorilor premii Oscar. De exemplu, filmul “Silver Linings Playbook” i-a adus lui Jennifer Lawrence un Oscar pentru cea mai bună actriță, iar Christian Bale a fost premiat de Academia americană pentru rolul din “The Fighter”.

“The Queen’s Gambit” a adus-o pe Anya Taylor-Joy pe “scena” lui David O. Russell

Primele speculații potrivit cărora Russell îi voia în distribuție pe actorii Mike Myers, Robert De Niro și Michael Shannon au apărut încă de anul trecut. Regizorul a mai colaborat cu De Niro pentru filmele “Joy” și “Silver Linings Playbook”, cel din urmă aducându-i veteranului actor o nominalizare la Oscar.

Colaborarea cu actrița Anya Taylor-Joy vine după ce aceasta a avut un an de succes datorită producției “The Queen’s Gambit”, difuzată de Netflix, care a fost unul dintre cele mai vizionate miniserii din 2020. Actrița are deja planuri mari, urmând să apară în “Mad Max: Fury Road”, în regia lui George Miller, apoi  în “The Northman”, unde va juca alături de Nicole Kidman și Alexander Skarsgard, și în “Last Night in Soho”, semnat de Edgar Wright, care ar trebui să aibă premiera pe 23 aprilie.

CITEȘTE ȘI: Noul film din franciza „Mad Max”, „Furiosa”, va fi lansat în 2023

FOTO: Profimedia Images