Armie Hammer, implicat într-un scandal sexual, renunță să mai filmeze cu Jennifer Lopez

De: Loredana Toma / 14.01.2021, 12:22
Armie Hammer, implicat într-un scandal sexual, renunță să mai filmeze cu Jennifer Lopez

Actorul american Armie Hammer a renunțat la filmul în care urma să joace alături de Jennifer Lopez, comedia “Shotgun Wedding”, din cauza unor mesaje controversate care au devenit virale.

Scandal viral, zvonuri contradictorii

Se pare că vedeta filmelor “The Social Network” și “Call Me By Your Name” ar fi trimis mai multor femei, pe Instagram, niște mesaje care conțin termeni sexuali expliciți. Potrivit zvonurilor, mesajele ar include și discuții despre canibalism, despre a bea sânge și despre a mânca anumite părți ale corpului. Pe de altă parte, un mesaj separat extrasă dintr-o conversație cu cea despre care se presupune că a împrăștiat, inițial, aceste zvonuri, ar arăta că totul ar fi fost doar o invenție.

Actorul a declarat, pentru The Hollywood Reporter, că nu va da curs acestui scandal și că nici nu va mai juca alături de Jennifer Lopez. “Nu voi răspunde acestor prostii, care sunt doar niște atacuri online, la adresa mea, însă, dată fiind situația, nici nu-mi pot lăsa copiii singuri, timp de patru luni, pentru a filma în Republica Dominicană alături de J Lo.  Cei de la Lionsgate mă sprijină în această decizie și le sunt foarte recunoscător”, a spus actorul.

“Shotgun Wedding” este un film regizat de Jason Moore, care prezintă povestea unui cuplu ce se căsătorește, dar petrecerea de nuntă le este compromisă de niște criminali. Cel mai recent proiect în care s-a implicat actorul este adaptarea Netflix a filmului “Rebecca”, lansată anul trecut. De asemenea, a jucat alături de Gal Gadot în cea mai recentă adaptare a romanului „Moarte pe Nil”, de Agatha Christie, în regia lui Kenneth Branagh. Filmul este programat pentru lansare în septembrie 2021.

CITEȘTE ȘI: Jennifer Lopez, blondă, sexy și goală, în noul clip “In the Morning”

FOTO: Profimedia Images