Armin van Buuren sărbătorește 20 de ani de „A State of Trance” și se pregătește de show-ul de la București

De: Ana Obretin / 13.07.2021, 12:23
Armin van Buuren sărbătorește 20 de ani de

DJ-ul Armin van Buuren sărbătorește, în 2021, 20 de ani de „A State of Trance” și pregătește cel mai mare solo show din Europa, Sound of Bucharest, pe care îl va susține pe 25 septembrie, în Piața Constituției.

„A State of Trance” este cea mai mare comunitate de muzică trance din lume, ce găzduiește un show radio și mai multe evenimente și festivaluri. Pe 3 și 4 septembrie, lumea se va transforma într-un adevărat ring de dans și va celebra cele peste 1.000 de ediții „A State of Trance”, în Jaarbeurs Utrecht.

Va fi un weekend în care vor fi prezentate toate momentele importante din cele două decenii de mix-uri cu Armin van Buuren și invitații lui speciali. Festivalul, care este deja sold out, are un line-up format din tinere talente ale muzicii și artiști legendari, ce vor aduce publicului cea mai bună muzică trance, dar și un set incendiar de cinci ore prezentat de Armin.

La numai trei săptămâni de la acest eveniment oganizat în Olanda, Armin van Buuren se întoarce în fața fanilor români. Pe 25 septembrie, DJ-ul revine în Capitală după șapte ani și deschide seria evenimentelor anuale Sound of Bucharest cu cel mai mare și spectaculos solo show al său din Europa.

Sound of Bucharest este un eveniment adus în România de ALDA, unul dintre cei mai importanți producători de pe piața mondială, care va avea loc în fiecare an, începând din septembrie 2021. Acest show spectaculos va fi organizat în Piața Constituției și va avea o producție unică în lume, transmis organizatorii, într-un comunicat remis Apropo. Armin va susține set-uri speciale de muzică de pe două scene pe parcursul evenimentului, iar Palatul Parlamentului va fi suportul pentru proiecția live a show-ului.

Persoanele care doresc să ia parte la acest eveniment se pot înregistra pe site-ul www.soundofbucharest.com. Fanii care au cumpărat sau vor cumpăra un bilet la SAGA Festival vor avea acces garantat la eveniment și nu mai sunt nevoiți să facă o altă înregistrare. Prezența fizică va fi în limita spațiului din Piața Constituției din București.

CITEȘTE ȘI: Armin Van Buuren are cel mai urmarit clip de pe Youtube!

SAGA Festival: locul unde se aud în exclusivitate, anul acesta, în România Tiësto, Don Diablo, Alan Walker

Masked Wolf, autorul hitului „Astronaut in the Ocean”, vine la Saga Festival

Foto: ALDA