Masked Wolf, autorul hitului „Astronaut in the Ocean”, vine la Saga Festival

De: Ana Obretin / 24.06.2021, 13:31
Masked Wolf, autorul hitului

Masked Wolf, artistul care a cucerit o lume întreagă cu piesa „Astronaut in the Ocean”, vine pentru prima dată în România, la SAGA Festival, un eveniment muzical care va avea loc în Parcul Izvor din București, între 10 și 12 septembrie.

Prezent în top 10 Billboard, în clasamentele radiorilor internaționale și pe platformele digitale, cu sute de milioane de audiții în streaming, devenit viral pe TikTok, artistul așteaptă cu nerăbdare să vină în București și să cunoască publicul de la noi, căruia îi promite un concert de neuitat, potrivit unui comunicat remis Apropo de organizatorii SAGA Festival.

“Sunt super încântat să ne vedem la SAGA Festival, în septembrie. Abia aștept să vă cunosc și să cânt în fața voastră, o să fie tare. Pace!”, a declarat Masked Wolf.

Masked Wolf (Harry Michael) s-a impus în genul hip-hop cu un sound aparte. După absolvirea școlii, artistul originar din Sydney, Australia, a lucrat în vânzări pentru a-și putea susține financiar înregistrările. În 2018, a lansat piesa sa de debut ca artist, „Speed Racer”, devenită rapid un hit. Au urmat „Night Rider” și „Water Walkin”, iar cel mai recent hit, „Astronaut in the Ocean”, care a cucerit în scurt timp de la lansare o lume întreagă.

Line-up-ul SAGA Festival include nume sonore, cu peste 100 de artiști din muzica electronică și nu numai. Pe scena principală vor urca Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Masked Wolf, Mike Williams, Morten, Nervo, Regard, Salvatore Ganacci, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W, iar alți artiști urmează să fie anunțați în curând.

Abonamentele pentru SAGA Festival pot fi achiziționate de pe site-ul sagafestival.com. În această perioadă, prețul abonamentelor este de 399 de lei (Regular), respectiv 899 de lei (VIP).

De asemenea, SAGA și-a unit eforturile cu WWF si Reciclad’Or pentru a încuraja publicul să se implice activ în protejarea biodiversității și să acționeze responsabil pentru reducerea poluării apei, aerului și a risipei de alimente.

SAGA Festival este organizat de ALDA, companie producătoare de evenimente muzicale. Armin Only, A State of Trance, Electronic Family, AMF, We Are Connected, New Horizons și The Flying Dutch se numără printre evenimentele din portofoliul companiei.

CITEȘTE ȘI: Festivalul Untold va avea loc în perioada 9-12 septembrie, la Cluj-Napoca

Festivalul ANONIMUL, la a 18-a ediție, între 9 și 15 august, în Deltă; Start pentru înscrieri în competiția de scurtmetraje

Electric Castle Special – un alt fel de festival, în august, în Cluj

Foto: Saga Festival