Alan Walker, Tiësto şi Clean Bandit, la prima ediție SAGA Festival de la Bucureşti

De: Loredana Toma / 21.04.2021, 17:39
Alan Walker, Tiësto şi Clean Bandit, la prima ediție SAGA Festival de la Bucureşti

Peste 50 de artiști, printre care Alan Walker, Tiësto și Clean Bandit, vor fi prezenți pe scena SAGA Festival, care va avea loc în perioada 10 – 12 septembrie în Parcul Izvor din Capitală.

Pe lângă Tiësto și Clean Bandit, pe scenă vor mai fi prezenți Alan Walker, Don Diablo, John Newman, Mike Williams, Morten, Nervo, Regard, Salvatore Ganacci, Sigala, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W, dar și artiști autohtoni precum Adrian Eftimie.

Festivalul promovează sustenabilitatea și reducerea folosirii plasticului

„Sunt încântat că putem aduce experienţa SAGA Festival la Bucureşti şi că artişti precum Alan Walker, Tiësto, Carl Cox, Timmy Trumpet vor urca pe scenă. Mă bucur că putem organiza SAGA în septembrie în condiții de siguranță și, de altfel, suntem în legătură constantă cu autorităţile. În același timp, ne pregătim de EDC (Electric Daisy Carnival) Las Vegas  şi EDC (Electric Daisy Carnival) Europe în Lisabona”, a transmis, potrivit news.ro, Allan Hardenberg, CEO al ALDA, una dintre companiile organizatoare.

Festivalul se va concentra pe promovarea sustenabilităţii, inclusiv prin reducerea la maximum a folosirii plasticului.

Abonamentele pentru SAGA Festival au prețul de 299 de lei și pot fi achiziționate la acest preț miercuri, timp de câteva ore, de pe site-urile Bilete.ro şi Festicket.ro. Ulterior, preţul va deveni 399 de lei, apoi 499 de lei. Abonamentele VIP vor costa 799 lei până pe 3 iunie, apoi 899 lei, respectiv 999 lei în ultima etapă de vanzare.

CITEȘTE ȘI: Caleido – festival multicultural de arte performative revine în mai cu a patra ediție

Festivalul ANONIMUL, la a 18-a ediție, între 9 și 15 august, în Deltă; Start pentru înscrieri în competiția de scurtmetraje

Mari colective muzicale și multe surprize la Festivalul Enescu 2021, programat în condiții de siguranță maximă

Foto: Saga Festival