Festivalul ANONIMUL, la a 18-a ediție, între 9 și 15 august, în Deltă; Start pentru înscrieri în competiția de scurtmetraje

De: Ana Obretin / 16.03.2021, 11:13
Festivalul ANONIMUL, la a 18-a ediție, între 9 și 15 august, în Deltă; Start pentru înscrieri în competiția de scurtmetraje

Festivalulul Internațional de Film Independent ANONIMUL, ajuns la a 18-a ediție, va avea loc între 9 – 15 august, la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării.

Organizatorii informează că apelul de înscrieri pentru competiția de scurtmetraje este deschis până pe 14 mai. Înscrierile se pot face pe site-ul ANONIMUL,  fiind acceptate scurtmetraje de ficțiune și animație, românești sau străine, cu o durată maximă de 30 de minute, produse după data 1 ianuarie 2020. Selecția acestora aparține criticului de film Ionuț Mareș și va fi anunțată după data de 22 iunie.

Trofeul Festivalului ANONIMUL, premiul pentru cel mai bun scurtmetraj străin și cel pentru cel mai bun scurtmetraj românesc vor fi acordate în baza voturilor exprimate de publicul prezent la festival. Fundația Anonimul va acorda Premiul Ovidiu Bose Paștină.

Detalii despre cea de-a 18-a ediție a manifestării vor fi comunicate de organizatori în lunile următoare pe site-ul și canalele de social media ale evenimentului, potrivit unui comunicat remis Apropo de organizatori.

Festivalul este organizat de Fundația Anonimul și Asociația FAMart.

CITEȘTE ȘI: Festivalul One World Romania revine anul acesta cu peste 60 de filme din întreaga lume

Mari colective muzicale și multe surprize la Festivalul Enescu 2021, programat în condiții de siguranță maximă 

Festivalul de Film de la Locarno va avea o nouă secțiune competițională

Festivalul AWAKE revine în vară, cu o ediție „nomadă”, adaptată pandemiei

Foto: Fundatia Anonimul