Electric Castle Special – un alt fel de festival, în august, în Cluj

De: Ana Obretin / 08.06.2021, 11:33
Electric Castle Special - un alt fel de festival, în august, în Cluj

Zece zile cu peste 400 de evenimente, în mai mult de 30 de spații din Cluj-Napoca și Bonțida – acesta este Electric Castle Special (EC_Special), promisiunea organizatorilor manifestprii că vara acestui an va fi momentul de regăsire a tuturor celor care iubesc muzica live și care își doresc să se reconecteze.

Castelul Banffy din Bonțida va fi, în mod natural, locul de start al acestui eveniment-experiment programat între 6 și 15 august. Spațiul emblemă pentru întreaga comunitate Electric Castle și cel mai dorit loc de a fi, din nou, împreună, va găzdui show-urile programate în primul weekend.

EC_Special va marca și revenirea în Cluj-Napoca a evenimentelor sub marca Electric Castle. Nu mai puțin de 30 de spații din oraș vor găzdui scenele special pregătite, integrând peisajul urban în mixul artistic pregătit, potrivit unui comunicat remis Apropo.

Concerte live cu artiști români și străini, performance-uri, show-uri new media sunt parte dintr-un program complex ale cărui detalii vor fi anunțate în perioada următoare. Organizatorii și-au propus să redea atmosfera obișnuită a festivalului, într-o formulă adaptată contextului, care să permită publicului o conexiune în deplină siguranță. Începând cu 10 iunie, publicul va putea cumpăra bilete de pe platforma electriccastle.ro. 

Toate evenimentele din cadrul EC_Special vor avea loc respectând normele pe care autoritățile le vor impune pentru perioada de derulare.

Ediția de anul acesta a festivalului Electric Castle de la Cluj a fost anulată. Cea de-a opta ediție a festivalului Electric Castle va avea loc între 13 și 17 iulie 2022.