Ediția din 2021 a festivalului Electric Castle a fost anulată

De: Ana Obretin / 17.05.2021, 12:28
Ediția din 2021 a festivalului Electric Castle a fost anulată
Ediția de anul acesta a festivalului Electric Castle de la Cluj a fost anulată, au anunțat, luni, organizatorii, care au făcut publică și perioada de desfășurare a manifestării anul viitor.
„Avem vești triste. Electric Castle nu va avea loc anul acesta. În urma măsurilor și restricțiilor pentru evenimente anunțate recent de către autorități pentru perioada următoare, nu există un scenariu real care ne-ar permite să organizăm EC8 în 2021. E nevoie de un an întreg de muncă pentru a planifica toate detaliile unui eveniment de o asemenea magnitudine. În plus, situația pandemiei fluctuează, iar acest lucru duce la reprogramarea sau anularea turneelor artiștilor în toată Europa”, au anunțat organizatorii.
Astfel, cea de-a opta ediție a festivalului Electric Castle va avea loc între 13 și 17 iulie 2022.
„Totuși, am reușit să reconfirmăm headlinerii pentru 2022, Twenty One Pilots, Gorillaz & Deftones și vom depune eforturi, ca întotdeauna, să vă putem oferi cel mai bun line-up. În acest moment nici nu ne putem imagina cum va fi să deschidem din nou porțile festivalului pentru a ne revedea după această absență lungă și dureroasă”, mai transmis organizatorii.
Toate biletele rămân valabile pentru anul viitor și vor exista și opțiuni pentru restituirea banilor, mai multe detalii urmând să fie oferite curând.
„Chiar nu putem lăsa să treacă încă un an pe lângă noi și vom continua să lucrăm alături de autorități pentru a găsi soluții astfel încât să putem avea evenimente la vară. De la fani și toți cei care lucrează în această industrie, cu toții sperăm să ne putem bucura cât mai curând de concerte și festivaluri. Până atunci, aveți grijă de voi. Ne e tare dor de toată lumea”, mai spus organizatorii.
Potrivit unei hotărâri a Comitetului Național pentru Situații de Urgență din data de 14 mai, evenimentele din iulie trebuie să fie limitate la 2.500 de spectatori.
Foto: Facebook/ Electric Castle