Artistul de comedie Dave Chappelle, atacat pe scenă (VIDEO)

De: Ana Obretin / 04.05.2022, 12:23
Artistul de comedie Dave Chappelle, atacat pe scenă (VIDEO)

Artistul de stand-up comedy Dave Chappelle a fost atacat de un bărbat marți, pe când se afla pe scenă la Hollywood Bowl, în calitate de participant la Festivalul Netflix Is A Joke.

Un videoclip publicat pe rețelele de socializare online îl arată pe atacator în timp ce lovește o persoană care ține un microfon, posibil Dave Chappelle.

Potrivit martorilor, bărbatul a fost imobilizat de agenții de securitate și posibil de colegul de breaslă Jamie Foxx.

Poliția din Los Angeles a confirmat pentru ABC7 că a răspuns unui apel făcut de la Hollywood Bowl, marți seară, în jurul orei locale 22:45. Poliția a indicat că un bărbat a fost arestat. Se pare că era înarmat cu o armă și un cuțit. Unele imagini arată că acesta a fost rănit la un braț.

Într-un clip postat, se pare, după incident, Chappelle a glumit: „A fost un bărbat trans”, o referire la propriile sale comentarii transfobe din documentarul special al său pentru Netflix „The Closer”, potrivit Deadline.

Și Chris Rock, care a participat la eveniment, a glumit pe scenă ulterior incidentului, întrebând: „A fost Will Smith?”. El a făcut referire la palma primită de la Smith în urmă cu câteva săptămâni, pe scena galei Oscar.

CITEȘTE ȘI: Palma lui Will Smith face valuri, dar probabil cel mai tulburător incident de la Premiile Oscar s-a petrecut în 1973

Foto: Profimedia Images