„Asia Express- Drumul Împăraților” debutează pe 18 septembrie

De: Ana Obretin / 24.08.2021, 17:26

Sezonul al patrulea al reality show-ului „Asia Express – Drumul Împăraților” va debuta cu cinci ediții consecutive, pline de adrenalină pentru concurenți și de suspans pentru telespectatorii Antena 1. Premiera are loc pe 18 septembrie, de la 20.00, urmând ca show-ul să fie difuzat și pe 19, 20, 21 și 22 septembrie în prima săptămână. Într-o experiență inedită, cele 9 perechi de vedete ce au acceptat provocarea plină de suspans a competiției se vor întrece în aventura vieții lor.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona online, sunt cele 9 perechi care se vor lupta pentru amuleta de 30.000 de euro în cel de-al patrulea sezon al emisiunii, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. Cele patru țări le vor oferi concurenţilor un mix perfect pentru o aventurã care îi va scoate în fiecare moment din zona de confort. Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.

Irina Fodor, prezentatoarea „Asia Express”, este cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură. Alături de ea pe Drumul Împăraților se vor afla Oase și Marius Damian. În vreme ce Oase le va face cunoștință telespectatorilor cu personaje locale și le va povesti mai multe despre misiunile și jocurile din competiție, Marius Damian va fi în continuare povestitorul ce prezintă istoricul locurilor în care se desfășoară concursul și ineditul fiecărei țări.

CITEȘTE ȘI: Emisiunea MediCOOL va avea premiera pe 29 august, la Antena 1

Reality show-ul „Mireasa” revine cu al patrulea sezon, din 28 august, la Antena 1

Foto: Antena 1