Au fost deschise preselecțiile pentru sezonul 12 „Românii au talent”

De: Ana Obretin / 02.09.2021, 13:42
Au fost deschise preselecțiile pentru sezonul 12

Echipa emisiunii „Românii au talent” de la Pro TV caută concurenții deciși să facă pasul cel mare spre un destin în lumina reflectoarelor, odată cu sezonul al 12-lea al emisiunii.

În luna septembrie, caravana preselecțiilor va trece prin toată țara în căutarea curajoșilor care vor să fie văzuți de cei de acasă: 8 septembrie, Constanța (Hotel Oxford), 10 septembrie, Galați (Hotel Ibis Styles Dunărea Galați), 12 septembrie, Iași (Hotel Unirea), 17 septembrie, Timișoara (Hotel Ibis Timișoara City Center), 19 septembrie, Cluj (Hotel Golden Tulip Ana Dome), 21 septembrie, Brașov (Hotel Kronwell).

Pe 25 și 26 septembrie, la World Trade Center din București, va fi ultima oprire a caravanei și ultima șansă pentru cei mai talentați să facă parte din distribuția celui de-al 12-lea sezon, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

Ana Maria Mărgean, cea care a reușit să obțină butonul auriu de la Andra, iar apoi voturile celor de acasă și a devenit câștigătoarea sezonului al 11-lea, le-a transmis un mesaj acelora care încă nu și-au găsit curajul să se înscrie: ”Românii au talent a fost mai mult decât o experiență de viață, a fost un proiect care m-a ajutat să mă descopăr pe mine și să mă las cunoscută de către toți cei de acasă. A fost ocazia de a cânta și de a mă bucura de prezența pe scenă”.

„Dacă eu am putut, oricine poate, cu muncă, determinare, cu siguranță vor ajunge acolo unde-și doresc”, a mai spus tânăra.

Înscrierile se pot face și pe site-ul televiziunii.

CITEȘTE ȘI: PRO TV a anunțat recalibrarea publicului țintă: targetul comercial urmând să fie Național 21 – 54

„SuperStar România”, „Căsătoriți pe nevăzute” – Pro TV și-a anunțat grila de toamnă

Foto: Pro TV