BAFTA TV: Jodie Comer o învinge pe Kate Winslet și câștigă trofeul pentru cea mai bună actrița în rol principal

De: Nicoleta Lepădatu / 09.05.2022, 11:13
BAFTA TV: Jodie Comer o învinge pe Kate Winslet și câștigă trofeul pentru cea mai bună actrița în rol principal

Starul „Help”, serialul produs de Channel 4, Jodie Comer, le-a învins pe Kate Winslet („Mare of Easttown”) și pe Lydia West din „It’s a Sin” în lupta pentru trofeul pentru cea mai bună actriță în rol principal la Premiile BAFTA TV.

Cu un scenariu scris de Jack Thorne, „Help” spune povestea crizei caselor de îngrijire din Marea Britanie la începutul pandemiei de Covid-19, cu starul „Killing Eve”, Jodie Comer alături de Stephen Graham, nominalizat la BAFTA, care a pierdut anul acesta în fața lui Sean Bean.

Comer a învins-o pe Kate Winslet, care a fost nominalizată pentru rolul excepțional din „Mare of Easttown” de la Sky Atlantic, și pe Lydia West, care joacă rolul principal în „It’s a Sin” și care a pierdut pentru a treia oară la ceremonia de la Londra din 2022.

Jodie Comer le-a mulțumit celor de la Channel 4 pentru că „au crezut în scenariu de la bun început”, lui Graham și lui Thorne pentru „integritate, pasiune și schimbarea completă a părerii și priorităților mele în munca pe care vreau să o fac în continuare”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Jodie Comer („Killing Eve”) va juca alături de Joaquin Phoenix în filmul „Kitbag”, al lui Ridley Scott

O producție spin-off „Killing Eve”, în dezvoltare