O producție spin-off „Killing Eve”, în dezvoltare

De: Ana Obretin / 08.04.2022, 15:48
O producție spin-off

O producție spin-off „Killing Eve” este în etapa de dezvoltare timpurie, urmând să se concentreze pe viața spioanei MI6 Carolyn Mertens, care este interpretată de Fiona Shaw în seria originală.

Sid Gentle Films este în discuții pentru a produce spin-off-ul, care va fi difuzat la BBC America sau AMC Networks.

CITEȘTE ȘI: 13 locuri din România unde s-au filmat producții celebre

Anul trecut, starul din „Killing Eve” Jodie Comer a discutat despre cum este să-și ia la revedere de la personajul Villanelle, în sezonul final. Actrița, care a câștigat un Emmy pentru cel mai bun rol principal într-un serial dramă în 2019, cel al unei asasine cameleon, a declarat pentru Digital Spy că se simte „emoționată”. „Cu siguranță am avut un moment în care m-am uitat la clachetă zilele trecute înainte de a face o ieșire și am spus: „O, Doamne”. Mă gândeam la momentul în care aceasta va fi ultima, m-am simțit puțin emoționată”, a spus ea, potrivit NME

Laura Neal („Sex Education”) a fost scenarista principală și producătoarea executivă a celui de-al patrulea sezon al serialului „Killing Eve”, alături de Phoebe Waller-Bridge („Fleabag”), actrița Sandra Oh, Sally Woodward Gentle, Lee Morris, Gina Mingacci și Damon Thomas. Serialul a avut premiera în 2018 și s-a încheiat anul acesta în februarie.

CITEȘTE ȘI: Vanessa Kirby o înlocuiește pe Jodie Comer în „Kitbag”, filmul despre Napoleon al lui Ridley Scott

Foto: Profimedia Images