Vanessa Kirby o înlocuiește pe Jodie Comer în „Kitbag”, filmul despre Napoleon al lui Ridley Scott

De: Ana Obretin / 06.01.2022, 13:28
Vanessa Kirby o înlocuiește pe Jodie Comer în „Kitbag”, filmul despre Napoleon al lui Ridley Scott

Vanessa Kirby o va înlocui pe Jodie Comer în rolul principal feminin din filmul istoric „Kitbag”, regizat de Ridley Scott. Starul serialului „Killing Eve” a fost nevoită să renunțe la proiectul despre viața lui Napoleon Bonaparte, în care urma să o interpreteze pe prințesa Josephine.

„Kitbag”, cu Joaquin Phoenix în rolul principal masculin, se concentrează pe ascensiunea lui Napoleon pe câmpul de luptă și în viața politică, dar și pe relația de dragoste pasională dintre el și Josephine.

Jodie Comer, în vârstă de 28 de ani, a fost forțată să renunțe la proiect – pentru care filmările vor debuta la sfârșitul acestei luni -, din cauza agendei încărcate. Actrița urmează să debuteze pe scena de teatru londoneză. 

Surse au indicat anterior că rolul ar fi cel mai obscen pe care l-ar fi jucat Jodie Comer până în prezent. Actriţa a colaborat pentri prima dată cu Ridley Scott la „The Last Duel”, în care joacă şi Matt Damon şi Adam Driver, care a avut premiera în toamnă, la Festivalul de la Veneția.

Vanessa Kirby, în vârstă de 33 de ani, care a mai jucat în filme precum „The Crown” și „Hobbs & Shaw”, a fost nominalizată la Oscar pentru rolul ei din „Pieces of a Woman”, cel al unei mame îndurerate de moartea bebelușului său, în timpul travaliului. 

CITEȘTE ȘI: Ridley Scott primește premiul de excelență la Veneția

Foto: Profimedia Images