Trailerul superproducției „The Last Duel”, cu Matt Damon, de Ridley Scott, a fost lansat

De: Ana Obretin / 21.07.2021, 15:47
Trailerul superproducției

Matt Damon și Adam Driver se confruntă în primul trailer pentru „The Last Duel”, o epopee istorică produsă de 20th Century Studios, sub bagheta regizorului nominalizat la patru premii Oscar Ridley Scott.

În film, Matt Damon, premiat cu Oscar, este Jean de Carrouges, iar Adam Driver este Jacques Le Gris, doi prieteni care au devenit rivali. Acțiunea filmului este situată în timpul Războiului de 100 de ani. Carrouges este un cavaler respectat, cunoscut pentru vitejia și priceperea sa pe câmpul de luptă. Le Gris este un nobil normand ale cărui inteligență și elocvență îl fac unul dintre cei mai admirați la curte. Ben Affleck, dublu premiat cu Oscar, este contele Pierre d’Alençon. 

Câștigătoarea premiului Emmy Jodie Comer este Marguerite de Carrouges, soția lui Jean, care provoacă un conflict după ce este atacată cu violență de Le Gris, o acuzație pe care acesta o neagă. Carrouges crede spusele soției sale și îl provoacă pe fostul său prieten la duel. „Dacă pierzi, soția ta va suferi consecințe cumplite”, este avertizat.

Scris de Nicole Holofcener, Affleck și Damon, filmul se bazează pe evenimente reale. Filmul este o adaptare a cărții lui Eric Jager “The Last Duel: A True Story of Crime, Scandal, and Trial by Combat in Medieval France.”.

„Ultimul duel” va avea premiera în cinematografe pe 15 octombrie. 

CITEȘTE ȘI:13 locuri din România unde s-au filmat producții celebre

Top 9 filme care au loc în spațiu (VIDEO)

Cât de bine sărută Michael Douglas? Matt Damon ştie!

Foto: Profimedia Images