Matt Damon, despre posibila relație Jennifer Lopez – Ben Affleck: Sper să fie adevărat

De: Loredana Toma / 12.05.2021, 18:52
Matt Damon, despre posibila relație Jennifer Lopez - Ben Affleck: Sper să fie adevărat

Actorul Matt Damon se arată încântat de o posibilă reluare a relației romantice a lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck, după ce aceștia au dat de înțeles, în ultima perioadă, că ar fi mai mult decât doar amici. Recent, cei doi au fost văzuți de mai multe ori împreună, iar potrivit unor fotografii recente, ei ar fi petrecut o săptămână în Montana, la casa de vacanță a lui prietenului său.

Într-o apariție în show-ul „Today”, actorul, care în prezent își promovează noul film, „Stillwater”,  a spus că speră ca zvonurile să fie reale și a glumit cu prezentatoarea, dând de înțeles că, și dacă ar ști ceva despre asta, nu ar dezvălui. „Nu există nimic, nici chiar suficient alcool pe lumea asta care să mă determine să spun ceva despre asta”, a glumit actorul, premiat cu Oscar, alături de Affleck, pentru scenariul filmului „Good Will Hunting”, în 1998.

„Sper să fie adevărat. Ar fi minunat. Nu am știut asta până acum. Este prima oară când aud, acum, de la voi. Este o poveste fascinantă. Sper să fie așa. Îi iubesc pe amândoi”, a concluzionat actorul.

Affleck a lăudat-o mereu pe Jennifer Lopez, fostă logodnică

Affleck, în vârstă de 48 de ani, și Lopez, de 51 de ani, au format unul dintre cele mai populare cupluri de la Hollywood în anii 2000. Cei doi, cunoscuți în epocă drept Bennifer, au fost împreună și pe marile ecrane, în filmele „Gigli”, din 2003, și în „Jersey Girl”, din 2004. În 2002 s-au logodit, iar, în 2003, urmau să se căsătorească, însă au anulat în ultimul moment. Despărțirea a venit în 2004, iar de atunci cei doi au rămas în relații bune, iar Ben Affleck a vorbit mereu frumos despre Lopez, evidențiind etica și profesionalismul fostei logodnice și arătând cu degetul spre cei din mass media care au blamat-o și au scris urât despre ea, jignind-o și scriind că „este urâtă și vicioasă, precum și rasistă și sexistă”, potrivit today.com.

Jennifer are un talent extraordinar, dar a și muncit foarte mult pentru ceea ce a obținut. S-a scris foarte urât despre ea. Presa a numit-o în toate felurile. Dacă în ziua de azi s-ar mai scrie așa cum s-a scris, la vremea respectivă, despre ea, autorul ar fi efectiv concediat”, a spus Ben Affleck, în ianuarie, în timpul unui podcast al publicației The Hollywood Reporter, potrivit today.com.

CITEȘTE ȘI: Cum își menține Jennifer Lopez silueta de vis la 51 de ani

Jennifer Lopez, blondă, sexy și goală, în noul clip “In the Morning”

Jennifer Lopez își aruncă din nou bijuteriile, dar nu mai renunță la tricou, pe Instagram

Foto: Profimedia Images