Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au rupt, oficial, logodna: “Ne este mai bine ca prieteni”

De: Loredana Toma / 15.04.2021, 17:15
Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au rupt, oficial, logodna: “Ne este mai bine ca prieteni”

Actrița și cântăreața Jennifer Lopez a devenit oficial celibatară, după ce ea și fostul logodnic, Alex Rodriguez, au anunțat că s-au despărțit și că, “deși au încercat să facă lucrurile să meargă, le este mai bine ca prieteni și nu ca iubiți”.

Lopez, în vârstă de 51 de ani, și Rodriguez, în vârstă de 45 de ani, s-au cunoscut în urmă cu patru ani, iar, în luna martie, au anunțat că au niște probleme în relație, pe care încearcă să le depășească, potrivit publicației People.

“Am înțeles amândoi că ne este mai bine în calitate de prieteni și vom face tot posibilul să ne menținem această prietenie. Vom continua să colaborăm pe plan profesional și să ne sprijinim reciproc în afacerile și în proiectele pe care le avem împreună. Totodată, ambii ne dorim ceea ce este mai bine pentru celălalt și pentru copiii fiecăruia dintre noi. Din respect pentru copiii noștri și pentru toată lumea, vrem să vă mulțumim tuturor pentru cuvintele calde și pentru sprijinul moral pe care ni l-ați oferit în toată această perioadă”, au declarat cei doi într-o declarație comună.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au făcut multe eforturi, însă soarta a decis altceva”

Potrivit unor zvonuri, cei doi ar fi rupt logodna încă de la începutul lunii martie, însă unele surse spun că au tot încercat să nu se ajungă la despărțire.

“Nu s-au despărțit niciodată oficial și nu au vorbit despre asta. Sunt încă împreună. Trec printr-o perioadă mai dificilă, însă nu s-au despărțit. Jennifer este în Republica Dominicană, unde are filmări, iar el este în Miami, așa că este dificil să se întâlnească mai ales în această perioadă de pandemie, însă ei vor să încerce să rămână împreună”, a declarat, la momentul respectiv, pentru People, o sursă apropiată cuplului.

“Când au apărut primele zvonuri de despărțire, cei doi erau deja pe punctul de a-și încheia povestea. Lucrurile se cam răciseră de mai multă vreme. Alex a făcut efortul de a zbura în Republica Dominicană, unde Jennifer filma pentru “Shotgun Wedding” pentru că a vrut s-o vadă fericită iar ea a fost extrem de fericită să-l vadă în persoană. A fost o reîntâlnire fericită”, a mai declarat o altă sursă pentru People.

Cei doi s-au logodit în 2019, în Bahamas, după doi ani de relație și urmau să se căsătorească, însă, din cauza pandemiei, au amânat nunta de două ori. Pe durata carantinei, au locuit împreună atât cu copiii ei, gemenii Eme și Maximilian, cât și cu cei ai lui Rodriguez din căsătoria anterioară. Ulterior, cuplul a căutat și consiliere specializată, însă, povestea a ajuns la final pentru ei.

CITEȘTE ȘI: Cum își menține Jennifer Lopez silueta de vis la 51 de ani

Jennifer Lopez, blondă, sexy și goală, în noul clip “In the Morning”

Foto: Profimedia Images