Jennifer Lopez, pe primul loc într-un top al vedetelor fabuloase trecute de 40 de ani

De: Loredana Toma / 28.03.2021, 11:50
Jennifer Lopez, pe primul loc într-un top al vedetelor fabuloase trecute de 40 de ani

Actrița și cântăreața americană Jennifer Lopez, care are 51 de ani, s-a situat pe primul loc într-un top al vedetelor fabuloase  cu vârsta de peste 40 de ani de la Hollywood.

Lopez, care a obținut 38% dintre voturile într-un sondaj realizat în Marea Britanie, a învins-o la mustață pe actrița din serialul “Friends” Jennifer Aniston (34%),dar și pe vedeta TV Kim Kardashian, care a fost aleasă de 31% dintre respondenți.

Potrivit The Sun, în acest top au mai fost incluse Victoria Beckham, în vârstă de 46 de ani, Kate Moss, de 47 de ani, Nigella Lawson, de 61 de ani, Claudia Winkleman, de 49 de ani, și Tess Daly, de 51 de ani.

Mai nou, în contextul pandemiei și al folosirii videoconferințelor, 70% dintre britanice iau în calcul proceduri medicale anti-îmbătrânire

Topul a fost realizat în baza unui sondaj realizat pe un site cu rol de motor de căutare de clinici de medicină estetică din Marea Britanie. Potrivit sondajului, femeile și bărbații cu vârste sub 33 de ani sunt din ce în ce mai interesați de tratamentele de infrumusețare precum injecțiile cu botox, de tip filler sau peeling-ul chimic. Mai mult de 70% dintre cei care au participat la sonsaj au declarat că, în ultimul an, văzându-se cum arată în timpul videoconferințelor, s-au decis să ia în calcul tratamentele mai inovatoare anti-îmbătrânire.

“Este minunat să vedem că, potrivit sondajelor, stigmatul atașat tratamentelor de înfrumusețare începe să se diminueze, iar mai bine de un sfert dintre femei consideră că această idee este învechită. Oricum, este foarte important ca femeile să înțeleagă că aceste tratamente de tip filler și anti-îmbătrânire sunt proceduri medicale și nu tratamente de înfrumusețare”, a declarat Hannah Russell, CEO și fondator al site-ului Glowday.

Nici bărbații nu au lipsit din competiție, vedetele Will Smith, David Beckham, Brad Pitt și Tom Cruise asigurându-și câte un loc în top 10.

CITEȘTE ȘI: Cum își menține Jennifer Lopez silueta de vis la 51 de ani

Jennifer Lopez, blondă, sexy și goală, în noul clip “In the Morning”

Jennifer Aniston, taxată pentru o gafă pe Instagram

Foto: Profimedia Images