Jennifer Aniston, taxată pentru o gafă pe Instagram

De: Loredana Toma / 28.12.2020, 15:49
Jennifer Aniston, taxată pentru o gafă pe Instagram

Actrița americană Jennifer Aniston a fost criticată de fani pentru un mesaj considerat extrem de nepotrivit pe care l-a publicat pe platforma online Instagram.

Starul, care și-a deschis contul de pe Instagram în 2019 și are în prezent 36 de milioane de admiratori, a publicat o fotografie cu un brad de Crăciun pe fundal și un ornament din lemn gravat cu mesajul “Prima noastră pandemie – 2020”.

Mulți dintre cei care o urmăresc pe platforma de socializare au fost de părere că fotografia este una foarte nepotrivită și au acuzat-o de ignoranță privind o boală care a ucis peste 1,7 milioane de oameni în toată lumea.

“Oare vedetele nu-și folosesc logica?”

Mesajul a avut apoi numeroase comentarii precum “Jennifer, te rog, așa ceva nu se face!”, “Câtă ignoranță, Dumnezeule!”, “De ce ai crede că o postare de genul acesta este o idee bună? De ce vedetele nu gândesc înainte să acționeze?”, “Oare copilului din capătul străzii, celui care a rămas fără mamă din cauza COVID-19, tot amuzantă i s-ar părea ‘gluma’ vedetei?”.

Alții au sărit în apărarea lui Aniston, percepând mesajul ca pe o ironie. Pe lângă cei care au criticat-o destul de dur, vedeta în vârstă de 51 de ani a avut și câțiva susținători care au considerat că aceste comentarii sunt ușor exagerate.

“Voi nu înțelegeți un mesaj sarcastic. Este doar un ornament cu un mesaj ironic. Jennifer nu minimalizează gravitatea efectelor virusului. Câteodată trebuie să găsești partea bună dintr-o situație rea, nu să te tot plângi de situație. În plus, ați uitat deja de toate ornamentele făcute din hârtie igienică pe care oamenii și-au scris numele?”, a comentat unul dintre fanii starului serialului „Friends”.

Deși mulți au criticat-o, vedeta și-a exprimat, în trecut, solidaritatea față de oamenii afectați de pandemie. În luna iunie, Aniston a scris un mesaj în care îndemna oamenii să se protejeze și să poarte mască, pentru că “virusul există și este periculos”.

CITEȘTE ȘI: Shia LaBeouf apelează la ajutor specializat după acuzații de abuz sexual

Sursa: TMZ

Foto: Profimedia

 

 

Tags: