Shia LaBeouf apelează la ajutor specializat după acuzații de abuz sexual

De: Ana Obretin / 27.12.2020, 12:35
Shia LaBeouf apelează la ajutor specializat după acuzații de abuz sexual

Shia LaBeouf apelează la ajutor specializat după acuzațiile de abuz sexual și psihic pe care i le-a adus fosta iubită, cântăreața britanică FKA Twigs, a anunțat avocatul starului american.

La începutul acestei luni, FKA Twigs l-a dat în judecată pe LaBeouf pentru “abuz în formă continuată”, inclusiv molestare sexuală, agresiune fizică și stres emoțional. În documentele depuse în instanță au fost incluse și acuzații similare aduse de una dintre fostele iubite ale actorului, stilista Karolyn Pho.

LaBeouf a reacționat la momentul respectiv spunând că el “a avut un comportament abuziv față de propria persoană și față de toți din jurul lui, mulți ani”, dar că „multe dintre aceste afirmații nu sunt adevărate”. El a mai spus că face terapie. “Nu sunt vindecat de sindrom posttraumatic și nici de alcoolism”, a spus el. “Dar m-am angajat să fac ceea ce trebuie pentru a-mi reveni și voi avea mereu regrete pentru oamenii pe care i-am rănit”, a mai spus actorul, potrivit NME

Într-o declarație pentru Variety, avocata lui Shia LaBeouf, Shawn Holley, a spus că actorul va urma un tratament specializat pentru a-și rezolva problemele. „Shia are nevoie de ajutor și știe acest lucru”, a spus Holley. „Căutăm tipul de tratament potrivit, intensiv și pe termen lung de care are nevoie disperată”, a mai spus acesta.

După ce Twigs i-a intentat proces, și cântăreața Sia a vorbit despre LaBoeuf, numindu-l “mincinos patologic”. Actorul nu a reacționat la aceste acuzații. 

Twigs a publicat o declarație pe conturile ei de pe rețelele de socializare, a doua zi după ce a intentat proces împotriva LaBeouf, explicând de ce a decis să ia măsuri. “Poate fi surprinzător pentru tine să afli că am avut o relație abuzivă din punct de vedere emoțional și fizic”, a scris ea. “Mi-a fost greu să procesez și eu, în timpul și după (ce s-a încheiat relația, n.r.). Nu am crezut că așa ceva mi se va întâmpla”, a explicat Twigs, care a adăugat că speră ca, împărtășind experiența sa, să îi poată ajuta și pe alții care s-au aflat în aceeași situație. 

CITEȘTE ȘI: Rihanna a fost dată în judecată pentru plagiat

FOTO: Shutterstock

Tags: