Joe Keery, Lamorne Morris, Richa Moorjani se alătură distribuției sezonului 5 al serialului „Fargo”

De: Nicoleta Lepădatu / 09.08.2022, 10:13
Joe Keery, Lamorne Morris, Richa Moorjani se alătură distribuției sezonului 5 al serialului „Fargo”

Joe Keery, Lamorne Morris și Richa Moorjani sunt cele mai recente nume care vor face parte din distribuția sezonului 5 din „Fargo”, la FX, conform publicației Variety.

Trio-ul se alătură actorilor anunțați anterior Jon Hamm, Juno Temple și Jennifer Jason Leigh. Cele mai multe detalii despre personajul pe care îl va juca fiecare sunt păstrate secrete. După cum s-a anunțat anterior, noul sezon are acțiunea în 2019 și pune întrebări de genul: când o răpire nu este o răpire și ce se întâmplă dacă soția ta nu este a ta?

Keery va interpreta personajul Gator Tillman. Keery este cel mai bine cunoscut pentru rolul său remarcabil ca Steve Harrington din serialul de succes Netflix „Stranger Things”. De asemenea, este cunoscut pentru rolurile sale din filmele „Free Guy” și „Spree”. În plus, tocmai a încheiat producția filmului dramă romantic „Marmalade”, unde joacă alături de Camila Morrone și Aldis Hodge.

Morris va juca rolul unui personaj numit Witt Farr. Morris a cucerit inimile telespectatorilor în rolul lui Winston în îndrăgitul sitcom Fox „New Girl”, în care a jucat pe parcursul celor șapte sezoane. Anterior, a jucat în serialul Hulu „Woke” și în seria limitată Nat Geo „Valley of the Boom”. În lumea filmului, a participat la proiecte precum „Bloodshot”, „Yesterday”, „Game Night” și „The Barbershop 3: The Next Cut”.

Moorjani va interpreta un personaj pe nume Indira Olmstead. Moorjani joacă în prezent în serialul Netflix al lui Mindy Kaling „Never Have I Ever”, în rolul Kamala. Tocmai a terminat filmările celui de-al patrulea și ultimul sezon al serialului. Sezonul 3 va debuta pe 12 august.

Noah Hawley a creat „Fargo” și este, de asemenea, regizor și producător executiv al serialului prin intermediul companiei sale de producție 26 Keys. Warren Littlefield este producător executiv împreună cu Joel și Ethan Coen, care au scris și regizat filmul pe care se bazează serialul.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Jon Hamm, Juno Temple, Jennifer Jason Leigh vor juca în sezonul 5 din „Fargo”