Jon Hamm, Juno Temple, Jennifer Jason Leigh vor juca în sezonul 5 din „Fargo”

De: Nicoleta Lepădatu / 07.06.2022, 08:02
Jon Hamm, Juno Temple, Jennifer Jason Leigh vor juca în sezonul 5 din „Fargo”

Al cincilea sezon din „Fargo” și-a desemnat actorii principali.

Juno Temple, dar și favoriții din „Ted Lasso”, Jon Hamm și Jennifer Jason Leigh vor juca în antologia FX. Ca de fiecare dată când vine vorba despre munca lui Noah Hawley, detaliile cunoscute sunt puține momentan. De fapt, toate informațiile lansate de FX luni au fost nume de personaje: „Dot” pentru Temple, „Roy” pentru Hamm și „Lorraine” pentru Leigh.

FX a preluat un al cincilea sezon din „Fargo” în februarie, la mai bine de un an după încheierea celui de-al patrulea sezon condus de Chris Rock. Sezonul cinci va avea acțiunea în 2019, în conformitate cu modelul de alternanță a sezoanelor stabilite în trecutul recent, cu cele care au loc mai devreme în timp (sezonul patru a avut acțiunea în anii 1950). Descrierea pentru sezonul cinci spune: „Când o răpire nu este o răpire și ce se întâmplă dacă soția ta nu este a ta?”

Temple joacă în prezent în „The Offer” de la Paramount+, pe lângă „Ted Lasso” de la Apple TV+, pentru care a câștigat o nominalizare la Emmy în 2021. Creditele sale includ și primul sezon din „Dirty John”, „Vinyl” de la HBO și includ „Maleficent” și „Atonement”.

Hamm a jucat în „Top Gun: Maverick”, care sărbătorește două săptămâni uriașe la box office. Câștigătorul de Emmy pentru „Mad Men” joacă și este producător executiv al viitorului serial animat de la Fox, „Grimsburg”. Alte credite recente includ „Good Omens” și „Confess, Fletch”.

Leigh a încheiat patru sezoane de „Atypical” pe Netflix în 2021. Ea este lider în cel de-al doilea sezon din „Hunters” pe Prime Video (care nu are încă o dată de lansare) și a jucat în „Lisey’s Story” la Apple. Leigh a fost nominalizată la Oscar pentru „The Hateful Eight”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: John Malkovich va juca în „The New Look”, serialul de la Apple TV+ despre ascensiunea designerului Christian Dior

Christoph Waltz îl va juca pe legendarul regizor Billy Wilder într-un film de Stephen Frears