Rage Against The Machine își anulează turneul din 2022 din Marea Britanie și Europa

De: Nicoleta Lepădatu / 12.08.2022, 15:39
Rage Against The Machine își anulează turneul din 2022 din Marea Britanie și Europa

Rage Against The Machine au fost forțați să anuleze viitoarele concerte din turneul din Marea Britanie și Europa.

Trupa a revenit pe scenă abia luna trecută, după o absență de 11 ani, demarând un turneu nord-american împreună cu duoul Run The Jewels, care trebuia să înceapă inițial în martie 2020.

Cu toate acestea, în timpul celui de-al doilea spectacol al turneului, reprogramat pe 11 iulie, la Chicago, vocalistul Zack de la Rocha s-a accidentat la picior la jumătatea concertului. De la Rocha a continuat de atunci turneul cu Rage Against The Machine, deși a stat așezat pe scenă în timp ce cânta în timpul fiecărui concert ulterior.

Pe 11 august trupa a confirmat că, din cauza problemelor medicale, Zack de la Rocha a fost sfătuit să nu continue să concerteze dincolo de show-ul lor  de la Madison Square Garden din New York de pe 14 august.

Aceasta înseamnă că viitoarele date ale turneului RATM în Marea Britanie și Europa, care au inclus două concerte principale la Reading și Leeds luna viitoare, au fost anulate.

 

„Este o mare dezamăgire să anunțăm anularea concertelor”, a spus trupa în declarația publicată pe contul de Instagram. „Zack trebuie să se întoarcă acasă pentru odihnă și refacere [în urma spectacolelor din New York]. Zborurile, timpul de călătorie și programul riguros din Marea Britanie și Europa reprezintă pur și simplu un risc prea mare pentru o recuperare completă.

„Ne pare rău pentru toți fanii noștri care au așteptat ani de zile să ne vadă și sperăm să se „înfurie” din nou în curând.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Snoop Dogg și-a anulat concertele care urmau să aibă loc în afara SUA, din cauza unor schimbări neprevăzute în programul său  

Massive Attack şi-a anulat următoarele concerte din cauza luptei unui membru al trupei cu o „boală gravă”