Massive Attack şi-a anulat următoarele concerte din cauza luptei unui membru al trupei cu o „boală gravă”

De: Nicoleta Lepădatu / 25.03.2022, 07:22
Massive Attack şi-a anulat următoarele concerte din cauza luptei unui membru al trupei cu o „boală gravă”

Massive Attack şi-a anulat următoarele concerte din cauza luptei unui membru al trupei cu o „boală gravă”.

Într-o postare pe reţelele sociale, ei au spus că un membru al trupei nu s-a simţit bine în „ultimele luni”, dar acum este „în recuperare”. Nu se știe deocamdată care este cel bolnav.

Ei au scris: „În ultimele luni, un membru al Massive Attack s-a confruntat cu o boală gravă. Suntem încântaţi să spunem că acum este în recuperare. Acest proces este pozitiv, dar şi provocator şi continuă, ceea ce, din păcate, înseamnă că Massive Attack nu este, în prezent, în măsură să susţină concertele live programate pentru mai, iunie şi iulie 2022”.

„Formaţia regretă profund orice neplăcere sau dezamăgire cauzată – în special fanilor şi echipei noastre de producţie care, din cauza altor evenimente globale, a trebuit deja să aştepte atât de mult să facă ce știe mai bine”.

Săptămâna trecută, pe 15 martie, Massive Attack anunţa că plănuieşte să vândă noi opere de artă pentru a ajuta victimele conflictului din Ucraina. Toate sumele din vânzări vor ajunge la fondul umanitar Disasters Emergency Committee‘s (DEC) Ukrainian.

Tupa Massive Attack a fost fondată de Robert „3D” Del Naja şi Grant „Daddy G” Marshall, în 1988, în Bristol. Recunoscuţi ca pioneri ai stilului trip-hop şi ca una dintre cele mai inovatoare şi mai influente trupe ale generaţiei lor, muzicienii au lansat în cei 20 de ani de carieră 5 albume de studio, două EP-uri, 16 single-uri, o compilaţie şi 2 coloane sonore, vândute în mai mult de 10 milioane de exemplare în toată lumea.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Massive Attack lanseaza „Heligoland”, un album mult asteptat de fani