Massive Attack, teardrop in Bucuresti

Apropo.ro / 03.08.2008, 00:34
Massive Attack, teardrop in Bucuresti
Pentru prima data in Romania, trupa Massive Attack a electrizat publicul prin stilul lor unic.

Ciudat… exact asa m-am simtit astazi la concertul trupei Massive Attack, sustinut pe stadionul Iolanda Balas Soter din Bucuresti, in mijlocul unei multimi cu totul si cu totul din alta lume. Este senzatia pe care o are un astronaut si revine dupa o misiune mai indelungata, si totul este schimbat. De la coafurile ciudate la hainele neasortate pana la stilul electro trance cu influente rock ale formatiei.

Priveam uimit la cei din jurul meu si aveam senzatia ca sunt in alta tara si nu le intelegeam limbajul si nici comportamentul. Oare evoluam prea repede? Oare toate aceste influente occidentale sunt benefice? Poate nu am inteles eu acest stil muzical (trip hop) si am incercat prea mult sa il analizez. Noroc cu organizarea care m-a convins ca inca sunt pe pamant romanesc cand a trebuit sa imi arunc sticla de apa minerala (din plastic) la intrare si sa imi ofere inauntru bere in recipient din sticla.

In deschiderea concertului publicul s-a relaxat prin acordurile futuriste ale solistei Martina Topley Bird. Senzatia creata era una de relaxare totala, detasare de tot ce inseamna metropola, agitatie si stres.

 

 

La un interval de o ora si jumatate, in zgomote de huiduieli si fluieraturi si-au facut aparitia membrii trupei Massive Attack, lasandu-se asteptati mai mult decat trebuia. In mai putin de un minut publicul a prins viata, toata lumea era in picioare, toti asteptam primele sunete.

 

 

Lucrul care m-a tinut pe loc si m-a facut sa vreau sa ascult si urmatoarele melodii a fost spectacolul de lumini, afisat pe ecranele imense montate in spatele artistilor, in tandem cu muzica acestora. Publicul a inceput sa cante impreuna cu formatia pe acordurile melodiei "Teardrop", singura pe care am reusit sa o fredonez si eu. Pot spune ca a fost un concert diferit, o experienta unica si putin ciudat.

A, sa nu uit, Massive Attack stiau ca se afla la Bucuresti, spre deosebire de altii!

CONCURS: Castiga saptamanal 2 abonamente la Water Park Otopeni!


 

Citeste si:

Jean Michel Jarre aduce muzica electronica la Bucuresti!

Jean Michel Jarre aduce muzica electronica la Bucuresti!

Muzicianul francez Jean-Michel Jarre, pionierul muzicii electronice, synthpop si New Age, va sustine un concert la Sala Polivalenta din Bucuresti, pe 10 noiembrie, la ora…

UPDATE 2: Iron Maiden in Romania!

UPDATE 2: Iron Maiden in Romania!

Biletele pentru concertul Iron Maiden se vand… ca painea calda !

Update: Festivalul Sziget, intre 12-18 august

Update: Festivalul Sziget, intre 12-18 august

Sex Pistols, Róisín Murphy si Kaiser Chiefs – la Sziget

Jocul zilei

Clipul zilei

Gemcraft Cum sa NU aterizezi pe un portavion
Construieste turnuri cat mai puternice… Cuvinte cheie: aterizare fortata protavion elicopter accident
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza