Snoop Dogg și-a anulat concertele care urmau să aibă loc în afara SUA, din cauza unor schimbări neprevăzute în programul său

De: Nicoleta Lepădatu / 30.05.2022, 12:23
Snoop Dogg și-a anulat concertele care urmau să aibă loc în afara SUA, din cauza unor schimbări neprevăzute în programul său

Snoop Dogg și-a anulat viitoarele show-uri din afara Statelor Unite ale Americii, invocând drept motiv „conflicte de programare neprevăzute”.

O declarație postată duminică pe contul său de Instagram spune că Snoop Dogg și-a anulat concertele din cauza unor conflicte de programare care includ „obligații familiale și viitoare proiecte de televiziune și film”. Snoop a mai adăugat că regretă anulările.

„Era încântat să-și vadă fanii din întreaga lume și își cere scuze pentru toți cei care și-au făcut deja planuri pentru a-i vedea concertul”, se arată în declarație. „Așteaptă cu nerăbdare să reprogrameze datele în viitor.”

Conform declarației, contravaloarea tuturor biletelor va fi rambursată și Snoop va cânta la restul turneului său din 2022 în SUA, conform programului.

Rapperul ar fi trebuit să susțină concerte în locații din toată Europa – inclusiv Marea Britanie, Finlanda, Franța, Germania și Irlanda – în perioada 26 august – 19 septembrie.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Snoop Dogg și Kelly Clarkson, gazdele unui show de talente muzicale american, bazat pe Eurovision

Snoop Dogg își promovează noul album, „Algorithm”, cu imagini din Bogata de Mureș

 

Tags: