Snoop Dogg și Kelly Clarkson, gazdele unui show de talente muzicale american, bazat pe Eurovision

De: Ana Obretin / 14.02.2022, 17:15
Snoop Dogg și Kelly Clarkson, gazdele unui show de talente muzicale american, bazat pe Eurovision

Cântăreții Snoop Dogg și Kelly Clarkson vor fi gazdele unui serial muzical difuzat de NBC, „American Song Contest”, a anunțat rețeaua TV.

Bazat pe popularul European Song Contest – care este urmărit, în medie, de 200 de milioane de telespectatori anual –, serialul live are premiera pe 21 martie și va dura opt săptămâni.

CITEȘTE ȘI: Snoop Dogg a cumpărat Death Row Records, casa de discuri care i-a lansat cariera

Heidi Klum și Snoop Dogg au lansat împreună un single dance

„Sunt onorat să găzduiesc ‘American Song Contest’ alături de sora mea Kelly Clarkson, alias Miss Texas”, a declarat Snoop Dogg într-un comunicat, citat de The Hollywood Reporter.

Clarkson a adăugat: „Am fost fan și iubesc conceptul Eurovision și sunt încântată să aduc fenomenul muzical în America. Sunt atât de încântată să lucrez cu Snoop și abia aștept să văd fiecare stat și teritoriu reprezentat de artiști cântând propriile cântece”.

Produs de Propagate, show-ul va prezenta recitaluri live, cu artiști solo, duouri și trupe care concurează din fiecare stat și teritoriu al SUA, pentru premiul pentru cea mai bună piesă.

Snoop Dogg, care recent a fost acuzat de viol de o fostă dansatoare care a lucrat pentru el, a fost anterior mentor în emisiunea „The Voice”, difuzată de NBC. Pe de altă parte, Clarkson filmează în prezent cel de-al treilea sezon al show-ului său, „The Kelly Clarkson Show”, și a fost și antrenor în emisiunea „The Voice”, echivalentul american al „Vocea României”.

CITEȘTE ȘI: Snoop își promovează noul album, „Algorithm”, cu imagini din Bogata de Mureș

Foto: Profimedia Images