Heidi Klum și Snoop Dogg au lansat împreună un single dance

De: Nicoleta Lepădatu / 17.01.2022, 16:30
Heidi Klum și Snoop Dogg au lansat împreună un single dance

Starul germano-american în vârstă de 48 de ani și-a unit forțele cu legenda hip-hop Snoop Dogg și a lansat un single, „Chai Tea with Heidi”.
Piesa dance, produsă de Weddingcake și lansată vineri, marchează revenirea lui Klum în lumea muzicii la 16 ani după ce și-a lansat hitul din 2006, „Wonderland”.

Potrivit lui Heidi Klum, Snoop Dogg – pe numele real Calvin Cordozar Broadus Jr. – a fost prima ei alegere pentru un potențial colaborator. În octombrie anul trecut, Heidi Klum, mamă a patru copii, a dat de înțeles că face muzică atunci când a postat o fotografie a perechii într-un studio de înregistrări pentru cei 8,9 milioane de urmăritori pe Instagram, pentru a marca ziua de naștere a lui Snoop.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

„Sunt un mare fan al lui Snoop Dogg și l-am contactat în legătură cu ideea și, spre surprinderea și încântarea mea, m-a invitat să vin în studioul lui. Îmi place un cântec care îi face pe oameni să vrea să danseze și să se distreze… și Snoop a ajutat să piesa mea să ofere exact asta.”

Intitulat „Chai Tea with Heidi”, melodia a fost lansată vineri. Este însoţită de un videoclip filmat în alb şi negru, al cărui prim extras a fost deja difuzat pe reţelele de socializare.

Această melodie va fi folosită ca generic la cel de-al 17-lea sezon al emisiunii Next Top Model Germania, prezentată de Heidi Klum.
Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Euro 2020: Heidi Klum, suporter al Germaniei, într-o ținută care lasă puțin imaginației

Snoop Dogg își lansează propria gamă de hotdogi, Snoop Doggs

Snoop Dogg își promovează noul album, „Algorithm”, cu imagini din Bogata de Mureș