Euro 2020: Heidi Klum, suporter al Germaniei, într-o ținută care lasă puțin imaginației

De: Ana Obretin / 16.06.2021, 10:50

Fostul top-model Heidi Klum, suporter înfocat al naționalei Germaniei, a pozat într-o ținută care a lăsat puțin imaginației. Marți, la Euro 2020, Germania a înfruntat și a pierdut în fața naționalei Franței, cu 0 la 1.

Meciul s-a desfășurat pe Allianz Arena din Munchen, cu tribunele ocupate la capacitate de 20%, în contextul pandemiei. Cea mai mare parte a suporterilor a urmărit însă partida pe ecrane, dar acest lucru nu a redus nimic din plăcere. A fost și cazul lui Heidi Klum, suporter sexy al „Mannschaft”.

Heidi Klum, într-un tricou „Mannschaft” personalizat

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Heidi Klum (@heidiklum)

Cu câteva ore înainte de meci, manechinul germano-american a publicat pe Instagram o fotografie foarte sexy, în semn de sprijin pentru echipa preferată. Ea a purtat un tricou alb al naționalei Germaniei, imprimat cu patru stele, respectiv numărul de Cupe Mondiale câștigate. Tricou pe care Klum l-a personalizat, decupându-l astfel încât acesta nu acoperea mare lucru din zona bustului. Soția muzicianului Tom Kaulitz, de la Tokio Hotel, le-a urat astfel succes fotbaliștilor germani. Care, însă, au pierdut meciul de marți, după un autogol.

Klum, dezvăluire surprinzătoare despre o sarcină

Mamă a patru copii, aceasta a dezvăluit recent că era însărcinată în patru luni cu primul ei copil, Leni Klum, în timpul show-ului Victoria’s Secret din 2003. Heidi a vorbit despre acest lucru cu ocazia celei de-a 17-a aniversări a fiicei sale, publicând pe Instagram și un scurt videoclip din show.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Heidi Klum (@heidiklum)

Leni Klum este fiica fostului top-model cu omul de afaceri italian Flavio Briotore, deși acesta nu s-a implicat în viața tinerei. Cei doi s-au despărțit la puțin timp după anunțul despre sarcină, iar Heidi și-a găsit apoi fericirea în brațele cântărețului britanic Seal.

S-au căsătorit în 2005, iar, ulterior, Seal a adoptat-o pe Leni. El și Heidi Klum au avut trei copii împreună, Henry, de 15 ani, Johan, de 14 ani, și Lou, de 11 ani, dar au divorțat în 2014. Starul din lumea modei, în vârstă de 48 de ani, s-a căsătorit în 2019, după o relație de doar un an, cu Tom Kaulitz, în vârstă de 31 de ani.

CITEȘTE ȘI: Heidi Klum ne dezvăluie o reţetă specială de fursecuri

Heidi Klum face plajă… îmbrăcată!

Foto: Profimedia Images