Heidi Klum: Perfecţiunea începe de la buze

De: Cătălina Matei / 29.06.2014, 09:00
Heidi Klum: Perfecţiunea începe de la buze
Model, prezentatoare şi producătoare TV, creatoare de modă, actriţă, femeie de afaceri. Heidi Klum afişează mereu o imagine impecabilă, al cărei secret începe de la… buze! Vedeta se declară dependentă de lipgloss.

În 2004, Heidi a scris o carte de lifestyle, intitutală „Body of Knowledge: 8 Rules of Model Behavior”, în paginile căreia detaliază câteva dintre ritualurile ei de înfrumuseţare. Astfel, îşi hidratează tenul zilnic pentru că îi place să aibă o piele fină ca mătasea. „Mă spăl pe faţă cu rigurozitate. Ştiu că sună prosteşte, dar când foloseşti foarte mult machiaj, aşa cum fac eu, este foarte important să am faţa foarte curată înainte de culcare”. De asemenea, a creat alături de Guthy-Renker linia de produ­se cosmetice pentru îngrijirea pielii „Heidi Klum’s in an Instant”, pe care le foloseşte ca bază pentru machiaj sau între­ţi­ne­re. Produsul cosmetic preferat? „Iubesc tratamentul pentru buze, este minunat!”.

„Dacă aş avea 5 minute să mă pregătesc, aş folosi în această ordine: un fond de ten hidratant, creion de ochi, mascara, un luciu de buze şi blush”, spune ea într-un interviu acordat presei americane. „Am avut de multe ori coşmaruri cu părul meu, fie pentru că nu-mi stătea bine, fie că nu le plăcea altora”, povesteşte ea amuzată. „Dar e foarte uşor pentru cineva cu părul lung să acopere acest lucru cu o pălărie frumoasă. Experimentez pe părul meu, dar nu regret nimic. Trebuie să încercăm lucruri noi întreaga viaţă. Am avut şi bucle permanente foarte amuzante, sper că le-a plăcut oamenilor”, povesteşte modelul german. Pe lângă momentele dedicate îngrijirii tenului, ea îşi lucrează toate grupele de muşchi, după un program bine pus la punct de un antrenor personal.

Foto: Hepta