Actrița Anne Heche „nu are șanse de supraviețuire”, spun medicii săi

De: Ana Obretin / 12.08.2022, 08:51
Actrița Anne Heche

Purtătorul de cuvânt al actriței Anne Heche a declarat, joi, că aceasta a suferit leziuni severe la nivelul creierului, iar medicii „nu se așteaptă să supraviețuiască”. Heche a fost implicată într-un accident de mașină la sfârșitul săptămânii trecute.

Într-un comunicat citat de The Hollywood Reporter se arată că vedeta este în comă și în stare critică.

CITEȘTE ȘI: Actori care au făcut roluri foarte bune în filme slabe sau mediocre

Departamentul de Pompieri din Los Angeles a confirmat într-un raport public că mașina ei a intrat, pe 5 august, într-o casă cu două etaje din cartierul Mar Vista, provocând un incendiu. Departamentul de poliție din Los Angeles a confirmat anterior că Heche era investigată pentru conducere sub influența unor substanțe, lovire și fugă de la locul accidentului. Ulterior spitalizării, purtătorul ei de cuvânt a anunțat că aceasta suferise „leziuni pulmonare grave, care necesitau ventilație mecanică, și arsuri care necesitau intervenție chirurgicală”. 

„Din păcate, din cauza accidentului său, Anne Heche a suferit o leziune anoxică gravă a creierului și rămâne în comă, în stare critică. Nu este de așteptat să supraviețuiască. A fost de multă vreme alegerea ei să-și doneze organele și este menținută în viață pentru a se determina dacă unele sunt viabile. Anne avea o inimă uriașă și i-a influențat pe toți cei pe care i-a întâlnit cu spiritul ei generos”, se arat[ ]n declarația emisă joi. 

Anne Heche, o lungă istorie cu probleme de sănătate mintală

Originară din Ohio, Heche a devenit cunoscută cu un rol în serialul NBC „Another World”, unde a jucat din 1987 până în 1991. A câștigat un premiu Daytime Emmy pentru acest rol. La sfârșitul anilor 1990, a devenit unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood, apărând constant pe copertele revistelor și în filme cu buget mare. Ea a jucat împreună cu Johnny Depp în „Donnie Brasco”, din 1997, cu Tommy Lee Jones, în „Volcano”, din 1997, cu Harrison Ford, în filmul din 1998 „Six Days, Seven Nights”, cu Vince Vaughn și Joaquin Phoenix în filmul „Return to Paradise”, din 1998, dar și în „I Know What You Did Last Summer” (1997).

Relația ei cu Ellen DeGeneres, din 1997 până în 2000, i-a sporit faima. În toamna anului 2000, la scurt timp după ce ceele două s-au despărțit, Heche a fost internată în spital după ce a bătut la ușa unui străin într-o zonă rurală de lângă Fresno, California. Autoritățile au spus că ea părea dezorientată și le-a vorbit incoerent oamenilor de acolo. Într-un articol publicat în anul următor, „Call Me Crazy”, Heche a vorbit despre luptele ei de-a lungul vieții cu sănătatea mintală și despre o copilărie plină de abuzuri. 

CITEȘTE ȘI: Jason Momoa, implicat într-un accident rutier; cum se simte actorul

Arnold Schwarzenegger, implicat într-un accident rutier grav. Care este starea actorului

Foto: Profimedia Images