Arnold Schwarzenegger, implicat într-un accident rutier grav. Care este starea actorului

De: Ana Obretin / 22.01.2022, 09:23

Arnold Schwarzenegger a fost implicat într-un accident cu mai multe mașini, în care cel puțin o persoană a fost rănită.

Incidentul a avut loc vineri după amiază, la scurt timp după ora locală 16.00, în Los Angeles, a declarat poliția. În coliziune au fost implicate mai multe vehicule. O femeie a fost transportată la spital, dar nu se cunosc detalii despre starea ei de sănătate. Los Angeles Times a scris că rănile acesteia sunt minore. Departamentul de poliție din Los Angeles nu a indicat un posibil vinovat în mod oficial.

CITEȘTE ȘI: Arnold Schwarzenegger, la primul rol într-un serial TV, o producție de spionaj

Arnold Schwarzenegger, speranța omenirii în caz de invazie extraterestră

Pe rețelele de socializare online, imaginile de la fața locului arată o serie de mașini foarte avariate. Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 74 de ani, apare și el în unele imagini, părând să fie nevătămat, alături de vedeta fitnessului Jake Steinfeld. Un reprezentant al actorului a confirmat pentru Variety că actorul este teafăr și doar îngrijorat pentru starea de sănătate a femeii transportate la spital. 

Potrivit TMZ, care citează surse din poliție, se consideră că accidentul a fost provocat de Arnold, care conducea un SUV. Acesta ar fi vrut să o ia la stânga la un semafor, deși era încă pe culoarea roșie, și a lovit cu mașina o Toyota Prius. Alte două mașini au fost implicate în accident.

VEZI GALERIA FOTO.

Nu există dovezi că accidentul în care a fost implicat Arnold Schwarzenegger ar fi fost provocat pe fondul consumului de alcool sau droguri

Totuși, a fost deschisă o anchetă, potrivit postului local de televiziune KCAL-TV Los Angeles, care citează poliția.

Originar din Austria, Schwarzenegger este un fost campion la culturism care a devenit un star la Hollywood în anii 1980, cu o serie de hituri precum „Conan the Barbarian”, „Terminator”, „Total Recall” și „True Lies”. A devenit activ în cercurile politice conservatoare din California și în politica națională. A devenit guvernator republican al Californiei în 2003, iar mandatul său s-a încheiat în 2011.

CITEȘTE ȘI: Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver şi-au finalizat divorţul, după zece ani

Continuarea filmului „Gemenii”, cu Danny DeVito și Arnold Schwarzenegger, este oficial în lucru

Foto: Profimedia Images