Arnold Schwarzenegger, la primul rol într-un serial TV, o producție de spionaj

De: Loredana Toma / 21.05.2021, 16:28
Arnold Schwarzenegger, la primul rol într-un serial TV, o producție de spionaj

Arnold Schwarzenegger va juca în primul său serial, o producție de spionaj plină de umor care va fi lansată pe platforma de streaming Netflix.

Show-ul, care va fi regizat de Nick Santora (“Jack Reacher”, “The Fugitive”), va avea opt episoade de câte o oră, iar, deocamdată, nu are nici titlu oficial și nici o dată de lansare. Arnold Schwarzenegger va fi producător executiv al seriei, care spune povestea unui tată și a fiicei lui, ce află că au lucrat mulți ani, în secret, pentru CIA, fără să știe unul de celălalt. Își dau seama că, de fapt, nu se cunosc deloc și că viața lor este o minciună.

Arnold Schwarzenegger: “În sfârșit, fanii primesc ceea ce au cerut de mulți ani”

“Fanii din întreaga lume m-au tot întrebat, de-a lungul anilor, despre o producție de genul acesta, iar acum, în sfârșit, vor avea parte de ea, datorită partenerilor noștri Skydance Television și Netflix. Sunt mai mult decât nerăbdător să încep să lucrez la acest show alături de Nick, Monica (Barbaro, care va juca rolul fiicei, n.r.) și întreaga echipă”, a spus Schwarzenegger, potrivit Deadline.

Actorul are o relație foarte bună cu Skydance încă de pe vremea filmelor “Terminator Genisys” și “Terminator: Dark Fate” și se ocupă de producția executivă alături de David Ellison, Dana Goldberg și  Bill Bost. 

CITEȘTE ȘI:

Arnold Schwarzenegger compară invazia Capitoliului cu Noaptea de Cristal a naziștilor

Dwayne Johnson ar putea fi interpreta un rol al eroului său din copilărie, Arnold Schwarzenegger

Will Smith, pe urmele lui Schwarzenegger! Îşi doreşte o carieră în politică

Foto: Profimedia Images