Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver şi-au finalizat divorţul, după zece ani

De: Nicoleta Lepădatu / 29.12.2021, 17:27
Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver şi-au finalizat divorţul, după zece ani

Maria Shriver şi Arnold Schwarzenegger şi-au finalizat divorţul, după zece ani de la depunerea actelor, a decis zilele trecute un judecător din Los Angeles.

Maria Shriver, jurnalistă, filantroapă şi membră a familiei Kennedy, a intentat divorţ împotriva starului din „Terminator” în iulie 2011, la scurt timp după ce s-a aflat că este tatăl unui copil cu o angajată care a lucrat în casa familiei din Brentwood.

Înainte de a transmite acordul final pentru aprobarea sa, marţi, Maria Shriver şi Arnold Schwarzenegger au convenit să colaboreze cu un judecător privat, Scott Gordon, fost judecător al Curţii Superioare din Los Angeles, care a prezidat divorţurile dintre Britney Spears şi Kevin Federline şi Demi Moore şi Ashton Kutcher.

Shriver, 66 de ani, şi Schwarzenegger, 74 de ani, s-au căsătorit în 1985 şi au patru copii.

În mai 2011, la scurt timp după ce Schwarzenegger şi-a încheiat ultimul mandat de guvernator al Californiei, Los Angeles Times a dezvăluit pentru prima dată că are un fiu secret cu Mildred Patricia Baena, angajată de multă vreme. Înregistrările judecătoreşti au arătat că Baena l-a născut pe Joseph la doar o săptămână după ce Shriver l-a născut pe fiul cel mic, Christopher, în 1997.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Continuarea filmului „Gemenii”, cu Danny DeVito și Arnold Schwarzenegger, este oficial în lucru

Arnold Schwarzenegger, celor care nu se vaccinează: „La naiba cu libertatea voastră”

Arnold Schwarzenegger, la primul rol într-un serial TV, o producție de spionaj