Continuarea filmului „Gemenii”, cu Danny DeVito și Arnold Schwarzenegger, este oficial în lucru

De: Ana Obretin / 16.09.2021, 10:03
Continuarea filmului

O continuare a comediei „Gemenii/ Twins”, în care actorii Danny DeVito și Arnold Schwarzenegger își reiau rolurile, este oficial în lucru. Cele două staruri joacă rolurile fraților gemeni Vincent și, respectiv, Julius. Actorul de culoare Tracy Morgan li se alătură ca cel de-al treilea frate pierdut, în „Triplets”.

Ivan Reitman se va întoarce pentru a regiza continuarea, la 33 de ani de la lansarea originalului. „Gemenii au avut destul de mult succes, iar, la câțiva ani după, totul a început cu Arnold întâlnindu-l pe Eddie Murphy, iar sugestia a venit de la unul dintre ei”, a declarat Reitman pentru Deadline. „A fost ceva de genul ‘Ar trebui să fiu un triplet, ar putea fi o comedie foarte amuzantă’. Am început un scenariu cu Eddie și, după succesul pe care l-a avut la Amazon Prime cu ‘Coming 2 America’, s-a aglomerat foarte mult. Dar am știut că o vom face la începutul anului viitor”, a mai spus regizorul, potrivit NME.

„Eram prieteni buni cu Tracy Morgan de mult timp și mereu am crezut că este unul dintre cei mai amuzanți bărbați din lume. M-am gândit că va juca un triplet grozav și am rescris întregul scenariu pentru el. Acum, vom ieși și vom încerca să adunăm banii și să-l facem”, a adăugat Reitman. Despre viitorul film spune că „este într-adevăr unul despre familie și, oricât de diferiți suntem cu toții, trebuie să învățăm să ne înțelegem”.

Nu există încă o dată de lansare confirmată pentru „Triplets”, iar producătorii sunt în etapa în care caută actori.

Între timp, fiul lui Ivan Reitman, Jason Reitman, va lansa noul său film „Afterbusters”, continuarea peliculei „Ghostbusters”, pe 12 noiembrie.

CITEȘTE ȘI:Arnold Schwarzenegger, celor care nu se vaccinează: „La naiba cu libertatea voastră”

Arnold Schwarzenegger, speranța omenirii în caz de invazie extraterestră

Ce a păţit Arnold Schwarzenegger în timpul unui safari: „A fost mai tare decât într-un film” – VIDEO

Foto: Profimedia Images