Brad Pitt are o listă de actori cu care refuză să joace

De: Ana Obretin / 09.08.2022, 10:31
Brad Pitt are o listă de actori cu care refuză să joace

Brad Pitt are o listă de actori cu care nu va mai lucra niciodată. Cel puțin asta spune un coleg de distribuție din cel mai recent film al starului hollywoodian, „Bullet Train”. Actorul, în vârstă de 58 de ani, ține notițe despre actorii pe care îi iubește și despre cei cu care nu își dorește să mai fie din nou pe platouri, la fel ca Aaron Taylor-Johnson, de 32 de ani.

CITEȘTE ȘI: Top 10 cele mai bune filme adaptate după jocuri video

Top 3: Interpretări extraordinare de roluri de băieți răi sau ticăloși în filme

Vorbind pentru Variety, Taylor-Johnson a declarat despre Brad: „Vrea doar să aducă lumină și bucurie în lume și să fie alături de oameni care sunt acolo pentru a se distra. Lucrezi cu mulți actori și, după un timp, începi să iei notițe: ‘Cu siguranță nu mai lucrez cu această persoană niciodată’. Brad are și această listă: lista „bună” și lista ‘de r….t'”.

O vedetă care se află cu siguranță pe lista lui „bună” este Sandra Bullock.  Brad a filmat pentru o apariție specială în „The Los City”, cel mai recent film în care joacă Sandra Bullock, iar aceasta o interpretează pe Maria Beetle, coodornatorul asasinului plătit Ladybug (Pitt), în lungmetrajul „Bullet Train”. Brad speră că el și „vechea sa prietenă”, care are tot 58 de ani, vor colabora din nou în viitor, potrivit contactmusic.com.

Pitt a fost plin de laude și pentru Joey King, în vârstă de 23 de ani, care o interpretează în „Bullet Train” pe asasina Prince. „Are o mare putere. Avea doar 21 de ani când filmam. Ascultă, ne consider destul de tari, dar ea a fost cea mai tare dintre noi toți”, a spus Brad Pitt.

CITEȘTE ȘI: Cum și-au imaginat viitorul: Cinci filme în care acțiunea se petrece în anul 2022

Top 10 filme despre apocalipse

Foto: Profimedia Images