Kenya Barris va scrie și va regiza o nouă versiune a filmului „Vrăjitorul din Oz”, pentru Warner Bros

De: Nicoleta Lepădatu / 16.08.2022, 19:36
Kenya Barris va scrie și va regiza o nouă versiune a filmului „Vrăjitorul din Oz”, pentru Warner Bros

Warner Bros tocmai l-a ales pe Kenya Barris să scrie și să regizeze „Vrăjitorul din Oz”, o reimaginare a clasicului fantasy atât de iubit.

Cu toții știm povestea din filmul din 1939, dar Barris păstrează detaliile creative secrete. Va fi o reimaginare modernă a musicalului iconic și contractul s-a semnat săptămâna trecută.

Vestea vine în timp ce creatorul „Black-ish” se află în post-producție cu debutul său regizoral, „You People”. Barris și Jonah Hill au scris împreună comedia originală, cu o distribuție care îi include pe Hill, Eddie Murphy, Julia Louis-Dreyfus, Lauren London, Nia Long și David Duchovny, printre alții.

Luna viitoare, Barris va lansa „Entergalatic”, un eveniment de televiziune pe care l-a creat împreună cu Kid Cudi. Primul proiect de acest fel este inspirat de viitorul album cu același nume al câștigătorului Grammy și combină animația pentru adulți, muzică, modă și artă pentru a spune o poveste despre dragostea modernă a negrilor din New York City.

Kenya  Barris s-a axat mai mult pe filme în ultimul timp, inclusiv „Girls Trip” și „Coming 2 America”. Urmează un remake al comediei „White Men Can’t Jump”; un lungmetraj despre actorul de comedie Richard Pryor pe care Barris îl scrie pentru a-l regiza și îl produce; un film de animație inspirat din muzica lui Bob Marley; și un lungmetraj muzical despre Juneteenth pentru care a făcut echipă cu Pharrell Williams pentru a-l produce.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: „The Hunger Games”: Viola Davis s-a alăturat distribuției „The Ballad Of Songbirds And Snakes”

„Saw 10”, în regia lui Kevin Greutert, va avea lansarea în octombrie 2023