„Saw 10”, în regia lui Kevin Greutert, va avea lansarea în octombrie 2023

De: Nicoleta Lepădatu / 16.08.2022, 13:22
„Saw 10”, în regia lui Kevin Greutert, va avea lansarea în octombrie 2023

Lionsgate și Twisted Pictures tocmai au anunțat că următorul film al francizei „Saw” este programat să fie lansat pe 27 octombrie 2023. Acesta va fi al zecelea lungmetraj din seria de mare succes care a avut încasări de peste un miliard de dolari la nivel mondial.

Filmul va fi regizat de Kevin Greutert, care a făcut „Saw VI” (2009) și „Saw: The Final Chapter” (2010), în timp ce a lucrat ca editor pentru primele cinci versiuni și pentru „Jigsaw” (2017). Greutert este un favorit al fanilor francizei. Pe lângă filmele „Saw”, el a semnat și „Jessabelle” (2014) cu Sarah Snook și „Visions” (2015) cu Isla Fisher.

Intriga noii producții este ținută secretă, dar studioul promite că filmul va capta „inimile – și alte părți ale corpului – fanilor, cu capcane cu totul noi, ingenioase și cu un nou mister de rezolvat”.

„Am ascultat ceea ce au cerut fanii și ne străduim să facem un film pe care pasionații Saw și fanii genului de groază îl vor îndrăgi”, au spus Mark Burg și Oren Koules, producătorii francizei. „Și o parte din planul ăsta îi dă frâiele lui Kevin Greutert, regizorul „Saw VI”, care este încă unul dintre favoriții fanilor din întreaga serie. Mai multe detalii vor fi dezvăluite în curând.”

Începând din 2004, odată cu lansarea sa inaugurală, filmele „Saw” au avut încasări extrem de bune la box office. Al doilea film, care l-a avut pe Donnie Wahlberg în rolul principal, a fost cea mai profitabilă parte, încasând peste 147 de milioane de dolari în întreaga lume.

Foto: Lionsgate

CITEȘTE ȘI: „The Hunger Games”: Viola Davis s-a alăturat distribuției „The Ballad Of Songbirds And Snakes” 

Tags: