„The Hunger Games”: Viola Davis s-a alăturat distribuției „The Ballad Of Songbirds And Snakes” 

De: Nicoleta Lepădatu / 15.08.2022, 22:03
„The Hunger Games”: Viola Davis s-a alăturat distribuției „The Ballad Of Songbirds And Snakes” 

Viola Davis („The Woman King”) este cea mai recent venită în distribuția  „The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes”. Câștigătoarea de Oscar a fost selectată pentru rolul principalului Gamemaker Volumnia Gaul, alăturându-se unei echipe din care mai fac parte și Tom Blyth și Rachel Zegler.

Filmul este adaptat după cartea cu același nume a lui Suzanne Collins din 2020, a cărei acțiune are loc cu zeci de ani înainte de aventurile lui Katniss Everdeen din „Jocurile foamei”. Asta înseamnă că personajul lui Jennifer Lawrence nu apare în povestea prequel. În schimb, „The Ballad of Songbirds and Snakes” se concentrează pe Coriolanus Snow, un băiat ambițios care devine în cele din urmă liderul tiranic al țării distopice Panem. După cum s-a anunțat anterior, Tom Blyth („Billy the Kid” și „The Gilded Age”) îl va interpreta pe tânărul Snow.

În filmul care urmează, Snow, în vârstă de 18 ani, este ales să fie mentorul lui Lucy Gray, tributul feminin din districtul 12, în timpul celei de-a zecea ediții a  Jocurile Foamei. După cum a fost prezentat în trilogia „Hunger Games”, evenimentul barbar televizat selectează aleatoriu doi adolescenți din fiecare district pentru a lupta până la moarte. În roman, modesta Lucy Gray stârnește atenția tuturor cântând în timpul ceremoniei de deschidere. Cu talentul și farmecul ei, Snow crede că ar putea fi capabilă să schimbe șansele în favoarea lor pentru a câștiga jocurile.

„Nivelul filmelor din seria „Hunger Games” a fost întotdeauna ridicat datorită distribuției lor excepționale și suntem încântați să continuăm această tradiție cu Viola Davis în rolul Volumnia Gaul”, a declarat Nathan Kahane, președintele Lionsgate Motion Picture Group. „Prezența ei formidabilă și puternică va adăuga straturi de complexitate și pericol acestei povești.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Hunter Schafer („Euphoria”) se alătură distribuției „The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes”

Tags: