Rachel Zegler va juca în „The Ballad of Songbirds and Snakes”, prequelul „The Hunger Games”

De: Nicoleta Lepădatu / 01.06.2022, 08:58
Rachel Zegler va juca în „The Ballad of Songbirds and Snakes”, prequelul „The Hunger Games”

Starul „West Side Story” Rachel Zegler urmează să joace în prequelul „The Hunger Games” „The Ballad of Songbirds and Snakes”.

Zegler a dat naștere la speculații cu privire la distribuirea ei în prequel după ce ea a postat un mesaj pe Twitter luni seară, care, conform fanilor, conține numele personajului principal, Lucy Gray Baird, format din prima literă a fiecărui cuvânt din tweet-ul actriței.

 

Filmul este adaptat după cartea cu același nume a lui Suzanne Collins din 2020, a cărei acțiune are loc cu zeci de ani înainte de aventurile lui Katniss Everdeen din „Jocurile foamei”. Asta înseamnă că personajul lui Jennifer Lawrence nu apare în povestea prequel. În schimb, „The Ballad of Songbirds and Snakes” se concentrează pe Coriolanus Snow, un băiat ambițios care devine în cele din urmă liderul tiranic al țării distopice Panem. După cum s-a anunțat anterior, Tom Blyth („Billy the Kid” și „The Gilded Age”) îl va interpreta pe tânărul Snow.

În filmul care urmează, Snow, în vârstă de 18 ani, este ales să fie mentorul lui Lucy Gray, tributul feminin din districtul 12, în timpul celei de-a zecea ediții a  Jocurile Foamei. După cum a fost prezentat în trilogia „Hunger Games”, evenimentul barbar televizat selectează aleatoriu doi adolescenți din fiecare district pentru a lupta până la moarte. În roman, modesta Lucy Gray stârnește atenția tuturor cântând în timpul ceremoniei de deschidere. Cu talentul și farmecul ei, Snow crede că ar putea fi capabilă să schimbe șansele în favoarea lor pentru a câștiga jocurile.

Având în vedere talentul vocal a lui Lucy Gray, nu este surprinzător că Zegler, care a învins mii de oameni la casting pentru a juca rolul Mariei în aclamatul remake al lui Steven Spielberg „West Side Story”, a obținut rolul principal în „The Ballad of Songbirds and Snakes”.

Rachel Zegler va mai putea fi văzută în „Shazam! Fury of the Gods” alături de Zachary Levi, Helen Mirren și Lucy Liu; și în filmul live-action de la Disney „Albă ca Zăpada”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Actrița latino Rachel Zegler va fi Albă ca Zăpada într-o nouă adaptare a celebrei povești

A fost lansat trailerul oficial al filmului „West Side Story”, în regia lui Steven Spielberg (Video)