Actrița latino Rachel Zegler va fi Albă ca Zăpada într-o nouă adaptare a celebrei povești

De: Loredana Toma / 23.06.2021, 16:17
Actrița latino Rachel Zegler va fi Albă ca Zăpada într-o nouă adaptare a celebrei povești

Actrița de origine columbiană Rachel Zegler, cunoscută mai ales pentru rolul principal din noua adaptare a musicalului “West Side Story”, de Steven Spielberg, a fost aleasă să o joace pe Albă ca Zăpada într-un remake al celebrei povești.

Zegler, care a obținut rolul prințesei după o competiție acerbă, își face debutul pe marile ecrane cu rolul Mariei din filmul “West Side Story”, care va fi lansat spre sfârșitul acestui an. Totodată, actrița va apărea în continuarea poveștii cu supereroi “Shazam”. 

Marc Webb, cunoscut pentru mai multe producții de succes, printre care și  “500 Days of Summer” și “The Amazing Spider-Man”, cu Andrew Garfield, este cel ce se va ocupa de regia noii producții Disney, care încă nu are un titlu. Potrivit publicației Variety, filmul va intra în producție undeva la începutul anului viitor.

“Calitățile vocale extraordinare ale lui Rachel reprezintă doar o mică parte din talentul și abilitățile sale. Inteligența și optimismul vor deveni parte importantă în redescoperirea bucuriei de a viziona această poveste clasică”, a spus Webb într-o conferință de presă.

Platforma Disney are acest show în dezvoltare încă din 2016 și, așa cum s-a anunțat anterior, Marc Platt are rol de producător, iar duoul  Benj Pasek și Justin Paul, creatorii muzicii din producțiile “La La Land”, “The Greatest Showman” și “Dear Evan Hansen”, semnează coloana sonoră pentru noul film. Printre piesele muzicale de rezistență păstrate din clasica ecranizare se numără “Heigh-Ho”, “Someday My Prince Will Come” și “Whistle While You Work.”

“Snow White and the Seven Dwarves” a fost lansat în 1937 și este primul lungmetraj animat Disney. De atunci, povestea a fost adaptată de mai multe ori pentru marile ecrane, inclusiv în 2012, când a fost lansat filmul “Mirror, Mirror”, cu Julia Roberts și  Lily Collins, dar și varianta dark oferită de studiourile Universal “Snow White and the Huntsman”, cu Charlize Theron și Kristen Stewart.

CITEȘTE ȘI: Află secretele din spatele desenului animat „Albă ca Zăpada şi cei Şapte Pitici”!

Documentarul “The Beatles: Get Back”, de Peter Jackson, va fi disponibil pe Disney+

Personajul Loki este gender fluid, în noua serie omonimă Disney +

Foto: Profimedia Images