Hunter Schafer („Euphoria”) se alătură distribuției „The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes”

De: Nicoleta Lepădatu / 23.06.2022, 14:36
Hunter Schafer („Euphoria”) se alătură distribuției „The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes”

Starul „Euphoria” Hunter Schafer s-a alăturat distribuției filmului „The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes” de la Lionsgate.

Ea va apărea alături de Tom Blyth și Rachel Zegler în încercarea studioului de a recuceri acea veche magie Panem. Hunter Schafer va juca rolul lui Tigris Snow, verișoara și confidenta lui Coriolanus Snow (Blyth), care, după cum știu fanii „Jocurile Foamei”, se va maturiza într-o zi și va deveni conducătorul autocratic al lumii distopice a cărților și filmelor și un lider psihopat.

„The Ballad of Songbirds and Snakes” debutează în cinematografele din întreaga lume pe 17 noiembrie 2023. Urmărește familia Snow, care a căzut din grație într-un Capitoliu postbelic. Odată cu cea de-a zecea ediție anuală a Jocurilor Foamei care se apropie cu pași repezi, Snow este desemnată mentorului Lucy Gray Baird (Zegler), o fată tribut din districtul 12, unul extrem de sărac.

Prequelul va fi regizat de Francis Lawrence, care a fost și la cârma filmelor „Catching Fire”, „Mockingjay Part One” și „Mockingjay Part Two” ale francizei. Nina Jacobson și partenerul ei de producție Brad Simpson, care a supervizat celelalte filme din serie, revin ca producători împreună cu Lawrence.

Cea mai recentă schiță a scenariului este scrisă de Michael Lesslie („Assassin’s Creed”), ajustând scenariile anterioare de la creatoarea „Hunger Games” Suzanne Collins și scriitorul „Little Miss Sunshine” Michael Arndt.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Rachel Zegler va juca în „The Ballad of Songbirds and Snakes”, prequelul „The Hunger Games”