Un teaser al prequel-ului „The Hunger Games” a fost lansat; când va avea premiera

De: Ana Obretin / 06.06.2022, 15:43
Un teaser al prequel-ului

Un prim teaser pentru viitorul film prequel al francizei „The Hunger Games” a fost lansat. „The Ballad Of Songbirds And Snakes”, care se bazează pe cartea omonimă a autoarei „The Hunger Games”, Suzanne Collins, a fost confirmat pentru prima dată în 2020.

Povestea urmărește anii de tinerețe ai președintelui Snow (interpretat de Tom Blyth), în timp ce acesta își încrucișează pașii cu Lucy Gray Baird (Rachel Zegler). În primul teaser, apare o pasăre înghețată și un șarpe pe o ramură, înainte ca gheața să se desprindă pentru a dezvălui creaturile de aur. „În 2023, lumea va descoperi cine este o pasăre cântătoare și cine este un șarpe”, se arată în textul care însoțește teaser-ul.

Vezi teaserul mai jos:

Vestea despre includerea în distribuție a lui Zegler, care recent a jucat în „West Side Story”. a fost confirmat săptămâna trecută, scrie NME.

Filmul urmează să fie lansat pe 17 noiembrie 2023 și va fi regizat de Francis Lawrence, care a realizat trei dintre cele patru filme originale „Jocurile foamei/ The Hunger Games”, cu scenariul scris de Collins, Michael Ardnt și Michael Lesslie.

Vorbind despre film, în 2020, Collins a spus: „Lionsgate a fost întotdeauna casa cinematografică a ‘Jocurilor Foamei’ și sunt încântată să revin la ei cu această nouă carte. De la început, au tratat materialul sursă cu mare respect, onorând elementele tematice și narative ale poveștii și formând o echipă incredibilă atât în ​​fața, cât și în spatele camerei”. 

CITEȘTE ȘI: Rachel Zegler va juca în „The Ballad of Songbirds and Snakes”, prequelul „The Hunger Games”

Foto: