Filme pe care unele celebrități nu le-au putut vedea până la capăt. Producția de la care Madonna a ieșit rușinată

De: Adrian Popa / 12.07.2022, 19:01
Filme pe care unele celebrități nu le-au putut vedea până la capăt. Producția de la care Madonna a ieșit rușinată

Sunt filme care nu le-au plăcut celebrităților, iar starurile respective au ieșit din cinematograf înainte ca proiecția să se termine, din diverse motive. Alteori, chiar membri ai familiilor creatorilor au fost dezamăgiți de munca rudelor lor.

De exemplu, „Scary Movie 2” (2001) a determinat-o pe mama regizorului și scenariștilor – Keenen Ivory Wayans, Shawn Wayans și Marlon Wayans – să iasă din sală după doar 10 minute și să spună: „Cine sunt acești copii care au făcut acest film? Cu siguranță nu sunt ai mei”. Totodată, Awkwafina a declarat că bunica ei nu a văzut până la capăt filmul ei „The Farewell” (2019).

Vă prezentăm câteva producții pe care celebrități internaționale nu au reușit să le privească până la final pe marele ecran:

Stephen King a ieșit de la „Transformers” (2007)

Este vorba despre primul film din serie, regizat de Michael Bay. Scriitorul, ale cărui opere au fost de zeci de ori transformate în filme, a declarat că a fost singura dată în viața lui de adult când a făcut acest lucru la cinematograf. El nu a spus și motivul pentru care a ieșit din sală.

Lui Rock Hudson nu i-a plăcut capodopera SF „2001: A Space Odyssey” (1968)

Rock Hudson

„Ce este acest r–t?”, ar fi întrebat starul de la Hollywood după ce a ieșit din cinematograf înainte de încheierea filmului. „Îmi spune și mie cineva despre ce este vorba în asta?”, a continuat el, potrivit criticului de film Roger Ebert, martor la incident.

Madonna și eșecul „Body of Evidence” (1993)

Regina muzicii pop a jucat în acest film, iar la cinematograful în care se afla lumea a râs de scenele de sex petrecute între personajul interpretat de ea și cel jucat de Willem Dafoe. Vedeta nu a mai suportat umilința și a ieșit din sală. Filmul a fost criticat și de Roger Ebert. „Madonna este regina filmelor care au fost o idee proastă chiar de la început”, a scris el.

Pentru Nicole Kidman „Dogville” (2003) a fost prea mult

Oamenii au ieșit deseori din cinematografe înainte de final la filmele regizorului danez Lars von Trier. La „Dogville” a făcut acest lucru și actrița Nicolle Kidman, care a jucat în peliculă. „A fost greu de privit. Ecranul era uriaș și sunetul și extremitatea situației”, a explicat ulterior Kidman decizia ei.

James Caan, deranjat de tăierea unei scene din „The Godfather” (1972)

Caan, care l-a jucat pe moștenitorul Nașului, Vito, a fost lăudat pentru acest rol. El a fost deranjat de faptul că regizorul a renunțat la o scenă importantă pentru actor, care ocupa 10 pagini în scenariu. Când a văzut acest lucru, la cinematograf, Caan nu a mai stat să vadă tot filmul.

Alte exemple de celebrități care nu au stat până la final la proiecția unor filme:

Robert Duvall – „Grapes of Wrath” (1940)
Wes Craven – „Reservoir Dogs” (1992)
Emma Stone – „Easy A” (2010)
Woody Harrelson – „Kingpin” (1996)
Oprah Winfrey – „Interview with a Vampire” (1994)

Sursa: Looper

Foto: Profimedia Images, Wikimedia