„Bullet Train”, cu Brad Pitt, încă o săptămână pe primul loc în box office-ul nord-american

De: Nicoleta Lepădatu / 15.08.2022, 09:59
„Bullet Train”, cu Brad Pitt, încă o săptămână pe primul loc în box office-ul nord-american

„Bullet Train”, un nou thriller de acțiune cu Brad Pitt în rolul principal și regizat de omul din spatele „Atomic Blonde” și „Deadpool 2” David Leitch, rămâne încă o săptămână pe primul loc în box office-ul nord-american. Pelicula a avut încasări de 13,4 milioane de dolari.

Bazat pe romanul „Maria Beetle” de Kōtarō Isaka, „Bullet Train” îl are pe Pitt în rolul lui Ladybug, un asasin cu experiență care se urcă într-un tren și întâlnește alți ucigași profesioniști: Prince (Joey King), Tangerine (Aaron Taylor-Johnson), Lemon (Brian Tyree Henry) și Hornet (Zazie Beetz). Tot în tren se află Kimura (Andrew Koji), un tată care caută să se răzbune după ce Prince i-a băgat fiul în comă. Ucigașii își dau seama curând că diferitele lor ținte sunt toate interconectate, iar misiunile lor scapă rapid de sub control.

Poziția a doua în box office-ul din America de Nord este ocupată, ca și săptămâna trecută, de „Gașca Animăluțelor DC/ DC League of Super-Pets”, o producție Warner Bros., care a avut încasări de 7,17 milioane de dolari. Încasările au fost dezamăgitoare până acum, având în vedere bugetul său de producție de 90 de milioane de dolari. 

Lungmetrajul de acțiune „Top Gun: Maverick”, cu Tom Cruise în rolul principal, este de neoprit și revine pe a treia poziție în box office-ul nord-american, cu încasări de 7,15 milioane de dolari.

După mai mult de 30 de ani în armată ca unul din cei mai buni aviatori, Pete Mitchell se întoarce acolo unde a început, dar cu misiunea de a-și pune în slujba celor nou recrutați abilitățile sale extraordinare de pilot de teste, chiar dacă asta înseamnă să nu avanseze în rang, așa cum ar fi meritat.

Continuarea filmului „Top Gun” din 1986 a avut premiera la Festivalul de la Cannes, unde a fost întâmpinată cu recenzii foarte bune. În „Top Gun: Maverick”, de Joseph Kosinski, personajul lui Tom Cruise trebuie să antreneze un nou grup de aviatori pentru o misiune crucială. Distribuția îi include pe Miles Teller, Glen Powell, Jon Hamm, Jennifer Connelly și Val Kilmer, care a jucat rolul lui Iceman în primul „Top Gun”.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în America de Nord este completat de „Thor: Iubire și tunete/ Thor: Love and Thunder” (5,31 milioane de dolari), horrorul SF „Nu/ Nope”, cu încasări de 5,3 milioane de dolari, „Minionii 2/ Minions: The Rise of Gru” (4,89 milioane de dolari), „Acolo unde cântă racii/ Where the Crawdads Sing”, de Olivia Newman (3,99 de milioane de dolari), „Bodies Bodies Bodies” (3,25 de milioane de dolari), „Elvis”, de Baz Luhrmann (2,58 milioane de dolari) și premiera „Fall” (1,46 de milioane de dolari).

CITEȘTE ȘI: 10 filme preferate ale starurilor favorite de la Hollywood (Video)

Foto: Profimedia Images